Zier Running gaat na 36 jaar stoppen!

Zier Running gaat na 36 jaar stoppen!

John Heemskerk, HRR-lid, gaat stoppen met zijn winkels. De winkel in Naaldwijk heeft hij kunnen verkopen, deze gaat door onder de naam ‘Lopers Company Westland’. Zijn zaak op de Laan van Meerdervoort zal per 17 september sluiten. (Tot die tijd is er een leegverkoop met kortingen tot 70%.)
In 1986 opgericht door Zier Schaap, eveneens HRR-lid, was Zier Running een van de eerste hardloopspeciaalzaken van Zuid-Holland. The Hague Road Runners en Zier Running hebben een lange (sponsoring)historie.
Wij wensen John veel succes met zijn volgende werkzaamheden!


Uit de nieuwsbrief van Zier Running:
“Door gebrek aan het vinden van een opvolger gaat Zier Running na 36 jaar de deur sluiten!
In 1986 opgericht door Zier Schaap, was Zier Running zo’n beetje de eerste hardloopspeciaalzaak van Zuid Holland. De winkel was geboren uit de passie voor het hardlopen. Er zijn dan ook heel wat toppers en vele recreatieve hardlopers voorbij gekomen in de winkel de afgelopen 36 jaar.

In 2006 heb ik, John Heemskerk, Zier Running overgenomen. Mijn vader zei nog tegen me “dat ik zo’n mooie carrière had bij De bank”. Maar het hardloopbloed kruipt waar het niet gaan kan. Nu, na 16 jaar de winkel te hebben voortgezet en 12 jaar nog een tweede filiaal in Naaldwijk ernaast te hebben gerund, gaat Zier Running nu per 17 september 2022 dicht.

Rest mij alleen iedereen nog te bedanken voor het vertrouwen en vriendschap die jullie mij hebben gegeven. We treffen elkaar vast nog wel ergens tijdens het hardlopen.

Keep on Running!”

2 Comments

  1. Jammer dat je stopt John, Ik kwam niet heel vaak bij je in de winkel ,maar bij die spaarzame bezoekjes heb ik je klantvriendelijkheid en service altijd erg op prijs gesteld.
    Veel geluk, gezondheid en succes voor de toekomst!!
    Herman van der Stijl

    Herman
  2. Wat jammer John! sinds 2007 kom ik bij Zier running en ben altijd door jou of een van je collega’s goed geholpen. Hartelijk dank hiervoor en veel succes!

    Raoul Mulder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.