Workshop ‘Méér leven!’ afgelast

Workshop ‘Méér leven!’ afgelast

Gezien de ontwikkelingen rondom het Coronavirus gaat de workshop Méér leven! op 28 maart 2020 niet door. Een nieuwe datum wordt gepland. Aanvullende informatie indien bekend volgt op de website.

Op zaterdag 28 maart geeft Tanja van KWIEC een workshop over hoe je leven kunt toevoegen aan de dagen, als er nog wèl dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Tanja is naast hardloper ook trainer en coach in duurzame gedragsverandering. Zij geeft trainingen aan teams binnen bedrijven om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierbij richt Tanja zich op de betrokkenheid binnen het team, ook de individuele kwaliteiten en de intrinsieke motivatie spelen hierbij een rol. Tanja zorgt er voor dat teams meer uit hun samenwerking halen en als team beter presteren. Tijdens coachingstrajecten gaat Tanja met de deelnemer op zoek naar hoe zij het leven kunnen leven dat voor hen de moeite waard is. ‘Hoe kun je meer leven toevoegen aan jouw dagen?’ is een vraag die tijdens de coaching centraal staat.

Vorig jaar heeft Tanja meegedaan aan de Roparun en ook dit jaar zal zij met team 105 van Parijs naar Rotterdam lopen om geld op te halen voor mensen die geen dagen meer kunnen toevoegen aan hun leven. De vrijwillige bijdrage voor de workshop komt dan ook geheel ten goede aan de Roparun.

Graag ziet Tanja jullie om 12:00 bij The Hague Road Runners, Groenendaal 11 in Den Haag, om antwoord te krijgen op de vraag hoe je leven kunt toevoegen aan jouw dagen.


2 Comments

  1. O,eh,oo,eh wist ik of andere Roadrunners dat deze workshop werd gehouden?! De afkondiging wegens het Coronacircus komt tegelijk met de aankondiging?!
    Kwestie van bijtijdse communicatie of zo?!

    Berry

Reacties zijn gesloten.