Vrijwilligersmiddag: proosten met een kop thee

Vrijwilligersmiddag: proosten met een kop thee

Een keer per jaar worden de vrijwilligers van The Hague Road Runners in het zonnetje gezet. Daar is alle reden toe, want zij houden onze hardloopvereniging op de been. In plaats van de gebruikelijke borrel werd het op 10 november een high tea.

Kloppend hart
“Vrijwilligers vormen het kloppend hart van de club”, sprak voorzitter Marcel Kamsteeg. “De bar, de tuin, de communicatie, het bestuur en niet te vergeten de trainingen, alles hier gebeurt door vrijwilligers. We kunnen gewoon niet zonder ze.”

Etagères
De rode loper voor de kantine leidde dit keer naar prachtig gedekte tafels, compleet met etagères vol lekkernijen die bij een high tea horen. Proosten met een kop thee, meer dan 100 vrijwilligers deden er aan mee. Zolang zij er zijn, kan de club nog jaren vooruit! Dat geldt ook voor de organisatoren van de middag zelf. Hulde weer aan Trudy en consorten!

Club van 100
Tijdens de middag was er ook aandacht voor de Club van 100, die dit jaar 25 jaar bestaat. Dankzij financiële steun van dit selecte groepje mensen heeft HRR prachtige initiatieven kunnen ontplooien die anders niet mogelijk waren geweest. Denk aan het opknappen van de kantine en de muurkrant.

Aanmelden
Vind jij het leuk om als vrijwilliger iets te doen voor de vereniging, meld je dan hier aan.
Nieuwe leden van de Club van 100 zijn ook welkom, je leest er hier alles over!

Tekst Sal Stam
Foto Nico Trotsenburg