Vrijwilligers ASICS NK Atletiek Den Haag

Beste Road Runners,

We zullen het er allemaal over eens zijn. Atletiek, de moeder van alle sporten, is toch één van de mooiste sporten. Of je het nu op recreantenniveau beoefend of dat je gezien mag worden als topsporter. Het beoefenen van atletiek is nu eenmaal in vele opzichten een mooie bezigheid.

Wanneer je nu als (top)sporter de gelegenheid krijgt je trainingsarbeid om te zetten in mooie resultaten, dan is het Nederlands Kampioenschap misschien wel zo’n moment. Van 25 t/m 28 juli wordt het NK Atletiek in Den Haag georganiseerd door Haag Atletiek. Bijna alle onderdelen van dit kampioenschap worden ook gehouden op het sportpark aan de Laan van Poot. Wij weten als geen ander dat de organisatie van een evenement niet lukt zonder de hulp van vrijwilligers. Zo ook het NK Atletiek 2019.

Een aantal leden van onze vereniging hebben zich al aangemeld als vrijwilliger om op deze manier onze vrienden van Haag te helpen. Dat is een mooi gebaar en zullen in de toekomst wellicht vaker zien dat verenigingen elkaar vaker nodig hebben.

Hierbij willen we dus ook een oproep doen aan alle Road Runners (en iedereen, die geïnteresseerd is) om te kijken of zij in de gelegenheid zijn dit NK, samen met Haag en alle andere partijen, tot een succes te brengen.

Haag Atletiek heeft hiervoor een aanmeldformulier gemaakt. Je kunt hier aangeven op welke dagen je beschikbaar bent en welke functie je graag wilt uitoefenen (van jurylid, chauffeur, mandjesdrager tot cateraar).

Wat heeft het NK Atletiek jou, als vrijwilliger, te bieden?
– Gratis toegang op alle wedstrijddagen
– Een uniek vrijwilligersshirt
– Lekker eten en drinken op de dag dat je als vrijwilliger aanwezig bent
– Een bijzondere NK-ervaring
– Gezelligheid met collega’s
– En enthousiaste en dankbare deelnemers

Lijkt het je iets, ga dan naar de site voor het NK en meld je aan: Aanmelden vrijwilligers NK

 


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *