Formulier evenementen HET CLUBHUIS IS UITSLUITEND TE GEBRUIKEN VOOR CLUBACTIVITEITEN MET TOESTEMMING VAN HET BESTUUR Deze checklist is opgesteld om optimaal gebruik te maken van het clubhuis en de voorzieningen van het clubhuis. Zoals bar- en kasbeheer, gebruik van materialen, verlichting, verwarming en het openen en afsluiten. Ook is het handig om een aanspreekpunt te hebben voor tijdens en na het evenement. Neem eerst contact op met het bestuur voordat je een evenement gaat organiseren. Naam contactpersoon/aanvrager (tevens eindverantwoordelijke voor het evenement): Je e-mail (verplicht) Telefoonnummer (verplicht) Naam evenement (verplicht) Korte omschrijving Datum evenement (verplicht) Tijd evenement (verplicht) In onderstaande tabel graag aangeven wat wel/niet nodig is Onderwerp Contact/info Nodig ja/nee Toelichting Barmedewerkers Je regelt zelf barmedewerkers. Zorg ervoor dat een ervaren barmedewerker de leiding heeft en op de hoogte is van het gebruik van de bar en kassa. Clubcards/contant Marion van Griethuizen JaNee Bij voorkeur alleen gebruik van clubcards, tenzij ook externen zijn uitgenodigd. Bevoorrading bar Willem Maasland JaNee Gebruik materialen Marcel den Dulk en André Papylaja JaNee Verwarming clubhuis Izaak Luteijn en Henk Mullekens JaNee Openen/afsluiten clubhuis Lid barcommissie JaNee Openen/afsluiten parkeerterrein golf Jos de Graaf en Marcel Kamsteeg JaNee Hulp bij promotie evenement Mediacommissie JaNee Inleveren formulier: Het evenementenformulier moet minimaal 3 weken voorafgaand aan het evenement worden verstuurd. Aandachtspunten: Het is niet toegestaan om zelf meegenomen dranken te gebruiken Het gebruik van sterk alcoholische dranken is niet toegestaan Bij barverbruik moet correct worden afgerekend. Dit kan via de barkaarten of door het invullen van een bardeclaratieformulier. Het formulier moet door eindverantwoordelijke van het evenement worden ondertekend en in de kluis (vergaderkamer) worden gedeponeerd of aan 1 van de barcommissieleden worden overhandigd. Een rekening volgt via de penningmeester van de bar, Roland Lindeloo. Zowel de bar als het clubhuis moet opgeruimd achter worden gelaten In verband met de hygiëne mogen geen etenswaren worden achtergelaten; ook niet in de koelkast. Zorg voor promotie, maak je evenement bekend via de bekende kanalen zoals de website, sociale media, flyers en evt. een mailing. Meer informatie hierover vind je op de pagina promotie. Contactgegevens barcommissie: Contactgegevens van de leden van de barcommissie vind je op de volgende pagina. Δ