Verslag vrijwilligersavond: magisch leuk!

Verslag vrijwilligersavond: magisch leuk!

De vrijwilligersavond, een feestelijke avond voor de vrijwilligers van de HRR. Alleen om die reden is het al de moeite waard om vrijwilliger te zijn. Een vorstelijke beloning voor alle inspanningen die onze vereniging maken tot wat die is. Met goed eten, muziek en dans. Daar wilden al die vrijwilligers – van barbedienden tot bestuur, leden van de technische commissie en de tuincommissie  – op 10 november natuurlijk graag bij zijn.

Tovenaar

En leuk werd het, in de kantine die door onze eigen vrijwilligers was omgetoverd tot een ruimte met de nodige magie. Donkere bekleding, speelkaarten aan de muur en fysiek compleet gemaakt met een goochelaar die aan tafel zijn kunsten liet zien. Trudy, Dieneke en consorten waren weer tot het uiterste gegaan om deze avond tot een toppertje te maken: een hartelijke ontvangst op de rode loper, bubbels bij binnenkomst en een buffet om u tegen te zeggen. Het heeft ons weer goed gesmaakt!

Nieuwe aanwas

Het was ook een goed moment om stil te staan bij de waarde van vrijwilligerswerk. Want hoe gezellig ook, onze club draait niet vanzelf. Zonder vrijwilligers zouden we als hardloopvereniging nergens zijn, onderstreepte voorzitter Marcel Kamsteeg. Vrijwilligers zijn misschien niet altijd even zichtbaar, maar ze zijn er wel en ze zitten bepaald niet stil. Nieuwe aanwas is dan ook altijd welkom, of het nou gaat om een penningmeesterschap of een avond achter de bar. Omdat we het waard zijn! Wat ons betreft tot volgend jaar!

Wil jij ook vrijwilliger worden voor de HRR, of eerst wat informatie, meld je dan aan bij Hellen den Dulk, hellendendulk@gmail.com of Frans Perdijk, f.a.perdijk@hetnet.nl

Kijk hier voor foto’s van de vrijwilligersavond.