Hague Road Runners

Kennismaking/intake

The Hague Road Runners is een dynamische wegatletiekvereniging met gediplomeerde trainers. De vereniging telt 750 leden en is opgericht in 1984. Naast wegatletiek voor wedstrijdlopers en recreanten zijn diverse disciplines van het hardlopen bij de vereniging te beoefenen.
Trail running, nordic walking en sportief wandelen zijn daar voorbeelden van. Zowel overdag als ’s avonds is er voor elke afstand en elk niveau een passende groep. De vereniging heeft haar thuisbasis in de directe omgeving van Meijendel, Clingendael en het Haagse Bos.

Om kennis te maken met HRR kun je je aanmelden als proeflid. Je kunt dan een maand gratis en vrijblijvend meetrainen. Kom eens op een trainingsavond met je loopspullen naar ons clubhuis en je kunt gelijk meedoen. Zorg ervoor dat je op tijd komt (18.30 uur of nog iets eerder) zodat er tijd is om te bespreken bij welke groep je het beste kan meelopen.
Meld je wel aan als proeflid op diezelfde avond.

Dat kan voor de training bij de trainers die de intake verzorgen:

In het algemeen is Ben er op zaterdagochtend en donderdagavond, Ed op maandag- en woensdagavond, Izaak op dinsdag- en donderdagochtend en Annie op woensdag- en vrijdagochtend.

Zij vullen samen met jou het inschrijfformulier in en vervolgens kun je een maand lang gratis meedoen aan alle reguliere trainingen. Een bevestiging van je inschrijving krijg je in het algemeen binnen een paar dagen thuisgestuurd. Het proeflidmaatschap gaat na een maand automatisch over in een regulier lidmaatschap. Meld je dus tijdig af als je besluit het lidmaatschap niet voort te zetten!

Hier vind je algemene informatie over HRR!