The Hague Road Runners

Zomer – Show your Shirt!

Hoewel de langste dag al achter de rug is, moet de zomer voor velen van ons nog beginnen. De redactie is benieuwd naar jullie vakantieplannen en doet een foto-oproep!

De zomervakantie is vaak ook het moment om vooruit te kijken naar het nieuwe hardloopjaar. Je kunt je nu al inschrijven voor diverse lopen in het najaar. Voor mij worden dat in ieder geval de Smokkelaarstrail, de 15 van Wassenaar en (slik) mijn eerste Zevenheuvelenloop.

Het is misschien ook het moment om je te bezinnen over de manier waarop je je gezondheid kunt ondersteunen. Diëtiste Henriëtte Waalewijn, verbonden aan de club, vertelt in een interview in dit Magazine meer over haar werk en in welke gevallen je bij haar terecht kunt. Zij geeft ook enkele voedingstips.

Deze editie heeft ook een zomers en feestelijk tintje. HRR bestaat zoals jullie weten 35 jaar, de dinsdag- en donderdagmorgengroep (soms ook wel ‘Conditio’ genoemd) bestaat 25 jaar en ook de Club van 100 bestaat een kwarteeuw. Natuurlijk staan we stil bij deze heuglijke feiten.


De redactie blikt terug op een geslaagd eerste halfjaar HRR Magazine met vier volle nummers, waaraan velen van jullie een steentje hebben bijgedragen. Bedankt daarvoor!

Na de zomer hebben we er nog twee te gaan. Voor het oktobernummer hebben we alvast een oproepje voor jullie onder het motto ‘Show your Shirt’. We hebben nu al enige tijd mooie nieuwe clubshirts en we zijn razend benieuwd of die ook met jullie meegaan op vakantie. Maak op vakantie eens een selfie, stuur ons de foto en laat even weten wat je vakantiebestemming was. Het lijkt ons leuk om in oktober met een paarse fotocollage op de zomer terug te blikken. Ikzelf probeer een foto te maken in Normandië!

Lucienne Heemskerk
(Met de klok mee op de foto:) Lucienne Heemskerk, Sal Stam en Marion van Griethuizen