Hague Road Runners

Vrienden van HRR (Club van Honderd)

Na je zomervakantie al op de club geweest? Zo ja, dan heb je kunnen zien dat de kantine een ware metamorfose heeft ondergaan. Prachtige, goed in de lak gezette tafels en mooie, zwarte stoelen die door het extra toegekende budget net wat lekkerder zitten dan de stoelen die eerst uitgezocht waren. Toegeven, de wanden zijn nog wat kaal en ongezellig, maar in september is gedurende twee dagen het clubhuis verder aangekleed en opgevrolijkt.

Er zijn al ideeën over de wijze waarop herkenbaar wordt, dat de Club van Honderd de financiële middelen heeft geleverd om dit allemaal mogelijk te maken. Het bestuur van de Club van Honderd is Karin, Theo, Daan en Frans dankbaar dat zij op zo’n fraaie wijze en voor zover nu te bezien binnen budget het clubhuis zo fraai hebben opgeknapt.

De andere investering van de Club van Honderd is vanuit de kantine niet zichtbaar. Maar de barmedewerkers hebben in het voorraadhok een prachtige, nieuwe en zuinige krattenkoelkast staan. Wél zichtbaar is een nieuwe koelkast onder de bar. “Deze was te slecht om te wachten op het komende project: de bar in haar geheel opknappen.”

Zo zijn op snelle en efficiënte wijze de door de Club van Honderd toegezegde financiën besteed en hebben wij als HRR weer een grote stap voorwaarts gezet als het gaat om ons clubhuis. Ben je tevreden over de nieuwe kantine-inrichting en lijkt het je leuk om als Club van Honderd lid ook bij te dragen aan het verfraaien van HRR, wordt dan lid van de Club van Honderd door een mailtje te sturen naar clubvanhonderd@hagueroadrunners.nl. Voor 45 euro per jaar ben je al lid en kan je meebeslissen over wat er nog allemaal verbeterd en verfraaid kan worden. Dus ik zou zeggen… Doen!


Frank Thuijs

Voorzitter Club van Honderd