Hague Road Runners

Vrienden van HRR (Club van 100)

In deze donkere dagen voor Kerst en Oud & Nieuw is het gebruikelijk terug te blikken op het afgelopen jaar. Voor de Club van Honderd was 2022 een jaar van weerzien. Na twee jaar Covid-19 beperkingen konden we eindelijk weer een reguliere Cv100-ALV houden in het clubhuis. Het was goed daar weer veel bekende gezichten te zien. Het was echter jammer dat er bijna geen nieuwe gezichten waren, terwijl wij toch de afgelopen jaren er veel nieuwe leden bij gekregen hebben. De leden van de Cv100 maken de club, dus ik zou zeggen: “Kom op de komende ALV en laat je horen!”
Nu we het toch over de leden hebben: het ledental is iets teruggelopen. Veelal omdat nieuwe leden het na één/twee jaar voor gezien hielden en soms omdat een oud lid afscheid nam. HRR heeft als vereniging de komende jaren nog plannen genoeg, dus draag jij HRR een warm hart toe en kan en wil je wat extra’s doen: word dan lid van de Club van Honderd. De Cv100 doet ertoe!

In 2022 hebben we HRR geld toegezegd voor de vervanging van kapot meubilair in de kantine (stoelen en tafels). En om deze donkere dagen voor Kerst wat te verlichten en omdat we graag zien dat leden van HRR de weg naar het clubhuis weer weten te vinden hebben we Berry, de clubhuisbeheerder, een ruim budget gegeven om het clubhuis feestelijk te versieren. Ben je dus recentelijk nog niet in het clubhuis geweest, kom vooral langs!

Wat mij nog rest is jullie namens het gehele bestuur van de Club van Honderd een hele gezellige kersttijd te wensen en een goede (veilige) jaarwisseling. Wij nodigen jullie tevens uit op de nieuwjaarsreceptie op 8 januari die het bestuur HRR jaarlijks met het bestuur Cv100 organiseert en waarbij de Cv100 traditiegetrouw de bubbels sponsort.

Frank Thuijs (voorzitter Cv100)