The Hague Road Runners

Swingen in tropische sferen

Jubileumfeest HRR 28 september: swingen in tropische sferen

Als Trudy en consorten een feestje organiseren, dan weet je één ding zeker: vanaf het eerste moment is het knallen. Hague Road Runners bestaat als vereniging 35 jaar, en dat betekent flink uitpakken. Een tropische happening moest het worden, en dat werd het dan ook.

Bij binnenkomst kreeg iedereen een bloemenkrans omgehangen, feest vieren doen we tenslotte samen. De prachtig opgetuigde kantine en de tent buiten werden daarmee nog kleurrijker dan ze al waren. Een Hawaiiaanse omgeving, met inktvissen, cactussen, flamingo’s en niet te vergeten een levendige cocktailbar.

Maar liefst 300 mensen waren op de avond afgekomen. De feestcommissie had er al rekening mee gehouden en had voor de gelegenheid ook een biertap in huis gehaald (waar flink gebruik van werd gemaakt). Ook culinair kwamen de gasten bepaald niet tekort, met smakelijke overzeese gerechten en hapjes, en niet te vergeten de ijsbar van Luciano, waar zich al snel na het diner een enorme rij had gevormd.

Muzikaal werd de avond opgeluisterd door de band Brickhouse (danceclassics), een uiterst strakke formatie die de hardlopers plus aanhang moeiteloos de dansvloer op kreeg. En – on top of that – gaven Marijke, Simone en Hellen ook nog een performance weg. Staying alive werd luid meegezongen, een mooi begin van het nieuwe lustrum.

Trudy, Bert-Jan, Mavi, Hellen, Miranda en Helma, Dieneke, jullie hebben prachtwerk afgeleverd. Niemand die nog aan de herfst dacht die net een paar dagen eerder was begonnen. Over 5 jaar zien we jullie graag terug!

Het organisatiecomité: Mavi Cristache, Miranda Pronk, Dieneke van der Waal, Hellen den Dulk, Trudy van Oosterbosch, Bert-Jan Ellen en Helma van den Berg

(sst)

Foto’s: Viresh Goerdin
Alle foto’s vind je op de HRR-site!