Hague Road Runners

Sportieve en feestelijke zomer!

Foto: Jan Harm Bakhuys

Het jaar was al een feestje, maar de feestelijke hoogtepunten liggen toch vaak in de maanden juni, juli en augustus! Maanden aan intensieve voorbereidingen en een uitvoering die tot in de puntjes perfect liep: ons jubileumfeest op zaterdag 8 juni 2024!

Ruim 250 leden en oud-leden waren aanwezig. Het laat nog maar eens zien hoe bijzonder onze vereniging is. The Hague Road Runners is meer dan alleen hardlopen en wandelen. Onder de gasten bevond zich ook een grote groep die alle zeven eerdere lustrumfeesten meegemaakt hebben en natuurlijk zijn er leden “van het eerste uur” die het jaar 1984 als startjaar van hun lidmaatschap achter hun naam hebben staan. Leuk om de verhalen uit het verleden te horen en natuurlijk ook leuk dat deze leden nog steeds een band hebben met de vereniging. Zoals ik tijdens het feest al vertelde, draait het bij ons niet alleen om de sport en prestaties, maar is het toch ook vooral een plek waar mensen elkaar ontmoeten, op elkaar letten en daar waar nodig voor elkaar zorgen. Dat is de afgelopen 40 jaar zo geweest en dat zal zo blijven. Dat zit in het Road Runners-DNA!

Na de zomer gaan we hier gewoon mee door. In de tussentijd kunnen we ons vergapen aan grote sportevenementen als Olympische Spelen en natuurlijk houden we onze conditie keurig op peil, ook op vakantie. Hardlopen kan tenslotte overal.
Ik wens jullie allen een hele mooie en sportieve zomer. Doe geen rare dingen, rust goed uit, let op jezelf en op anderen!

Met zomerse en sportieve groet,

Marcel Kamsteeg