The Hague Road Runners

Schrijf je nu al in voor het trainingsweekend HRR 2021!

Beste Road Runners,

In het weekend van 5 t/m 7 februari 2021 willen wij wederom een trainingsweekend organiseren. We hebben voor komend jaar weer gekozen voor hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Hotel Zuiderduin geeft aan dat het trainingsweekend helemaal ‘Covid-19 proof’ kan plaatsvinden. Zij voldoen straks aan alle RIVM-eisen en hebben daar gelukkig ook de ruimte voor. De exacte invulling van het zaterdagavondprogramma is het enige wat wij nog niet kunnen invullen i.v.m. Covid-19.

Het hotel is ons afgelopen jaar goed bevallen. Het heeft een geweldige pub, zwembad en sauna en het ligt in een zeer mooie omgeving waar gewandeld, gefietst, hardgelopen en gewinkeld kan worden. Met de auto ben je er vanuit Den Haag in ca. 1 uur.

De kosten voor dit weekend bedragen € 150,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 25,- per nacht. Honden zijn welkom à € 15,- per nacht.

Voor dit bedrag krijg je een gezellig, sportief en geheel verzorgd weekend, met een uitgebreid trainingsprogramma, 2x een uitgebreid ontbijtbuffet en op zaterdagavond een heerlijk diner.
Als wij voor 15 oktober 80 inschrijvingen hebben, kan ons zo dierbare trainingsweekend doorgaan!

Hotel Zuiderduin

Waarom moeten jullie je nu al inschrijven?

Voor alle hotels (Universele Horeca Voorwaarden) geldt dat je, als je korter dan 3 maanden van tevoren annuleert, 15 procent moet betalen.
De voorgaande jaren durfden wij dit risico wel te nemen, inschrijvingen komen toch wel. Dit jaar, vanwege Covid-19, niet. Ook weten wij niet wanneer ons clubhuis weer opent en hebben wij dus minder tijd om te ‘werven’.
Het hotel voldoet vanaf 1 juni aan alle RIVM-vereisten! Dat kan ook, juist dit hotel heeft heel veel ruimte! Het trainingsweekend 2021 kan dus, juist in dit hotel, ook zeker doorgaan!!!

Halen wij dit aantal niet voor deze datum, dan zal het weekend niet door kunnen gaan. Wij weten dat iedereen toe is aan een uitje! En wat zou het fantastisch zijn als wij op deze manier ons weekend op een prachtige en veilige plek zeker wel kunnen laten plaatsvinden. Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal meegaan en er net zo’n geslaagd weekend van maken als afgelopen jaar.

Schrijf je dus NU al in

Graag ontvangen wij ook zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 15 oktober de betaling anders kunnen wij niet reserveren!

Als we het benodigde aantal deelnemers voor 15 oktober niet halen, krijgen jullie je geld terug.
Als we het benodigde aantal wel halen en je wilt na 15 oktober toch afzeggen, dan krijg je geen geld terug. Wel kun je dan kijken of je zelf iemand kunt vinden die jouw plaats inneemt!

Heb je vragen, mail gerust naar: thrr.trainingsweekend@gmail.com

Sportieve groet,
Organisatie HRR trainingsweekend 2021
Dieneke van der Waal, Trudy van Oosterbosch, Marijke Orie en Huub Redegeld