The Hague Road Runners

Redacteur Marion gaat focus verleggen

Na jaren redactiewerk gaat Marion van Griethuizen binnen de club de focus verleggen. Hieronder een terugblik van eigen hand. Wij bedanken Marion voor alles wat zij voor de redactie heeft betekend en zullen haar missen!

Marion van GriethuizenDe start van mijn redactiewerk gaat heel wat jaren terug. Het was in elk geval nog in het papieren tijdperk, toen we nog een gewoon magazine hadden. Onder leiding van Ondine en Thea zijn we steeds meer digitaal gegaan. Eerst nog een combi van print en online en nu helemaal online. Ik heb het altijd leuk gevonden om voor de club te schrijven, vooral over de leden van de club, de ‘human interest’.
Onze leden zijn erg trouw aan de club en lopen dan ook jarenlang al mee. Dit geldt trouwens ook voor de vrijwilligers. Ongelofelijk hoeveel leden zich belangeloos inzetten voor bijvoorbeeld de bemensing van de bar, de organisatie van wedstrijden en trainingsweekenden. Maar uiteraard zijn er nog altijd extra vrijwilligers welkom.

Ik ga me nu (nog) wat meer bezighouden met de bar- en de trainingscommissie. Op dit moment is het wat rustiger voor de barcommissie omdat we de bar van het clubhuis hebben moeten sluiten door de regels rond COVID-19. Door deze regels is het des te drukker voor de trainerscommissie. In overleg met de (assistent-)trainers en het bestuur is het elke keer weer een uitdaging om de trainingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is hierbij belangrijk om zoveel mogelijk rekening met elkaar te houden. Het is en wordt tenslotte een bijzondere tijd voor ons allemaal.

Marion van Griethuizen