The Hague Road Runners

Pompen en puzzelen met Jolanda

Zijn we net zo lekker aan het hardlopen met ons clubje, zegt onze minister-president dat samen sporten voorlopig niet meer kan. Wat nu? Hoe zorg je ervoor dat je na deze thuisquarantaine niet helemaal van nop af aan moeten beginnen?

Nou, daar heeft Jolanda, onze trainer, wel wat leuke challenges voor bedacht.
De eerste had alles te maken met waterpompen. Stuur aan het einde van je training een fotocollage met jou en minimaal 3 waterpompen. En wat een enthousiasme in de groep! De ene na de andere foto werd gedeeld. Ik kan nooit meer een rondje rennen zonder waterpompen te tellen.
In de tweede challenge moesten we emoji’s raden en onszelf fotograferen op die bekende Haagse plekken. Weer ging iedereen er vol voor. Weet jij bijv. deze?: ∆∆
Voor de derde challenge ontvingen wij een kaart: raad hoeveel km jullie met z’n allen hebben gelopen tijdens het paasweekend en hoeveel van je groep hebben meegedaan. Nou hiervan vielen we steil achterover! 47 lopers, goed voor in totaal 916 km!
De laatste challenge was een puzzelchallenge. Voor iedere foto die je deelt, van de vooraf gedeelde plekken, krijg je een letter van een slagzin. Met een prijs voor de winnaar. Ons team ging er weer vol voor!

Allemaal superleuk natuurlijk. Maar wat nog gaver is om te zien, is dat zonder dat we samen kunnen trainen, we gemotiveerd blijven om te lopen, we elkaar aanmoedigen, we met elkaar meeleven, we de competitie voelen, we ons netjes aan de regels houden en we ons niet laten kisten.

Ik hoop dat iedereen gezond en fit blijft in deze bijzondere tijd! Stay safe.

Shalini Thakoersingh, groep Jolanda Messerschmidt