Hague Road Runners

Nieuwe ledenadministrateur

The Hague Road Runners is een vereniging waar leden vaak heel lang aan verbonden zijn. Er zijn heel veel leden die jarenlang lid zijn, trouw aan alle trainingen meedoen, het erg naar hun zin hebben en natuurlijk ook voor de nodige gezelligheid zorgen. Er zijn ook leden, die er nog een schepje bovenop doen.

Willem van Prooijen

Willem van Prooijen is zo’n lid. Willem is inmiddels ruim 23 jaar lid, is trainer, heeft in het bestuur van de vereniging gezeten en heeft de afgelopen 12,5 jaar ook onze ledenadministratie verzorgd. Een tijdje geleden vertelde Willem van Prooijen mij over zijn ambities op het politieke front en de eventuele gevolgen voor zijn werkzaamheden als ledenadministrateur. Dat moment om invulling te geven aan nieuwe ambities gaat zich binnenkort aandienen. Willem heeft al in een vroeg stadium zijn voelsprieten uitgezet en is op zoek gegaan naar een mogelijke opvolger. Daarin is hij geslaagd! Sterker nog, er is inmiddels al een flinke inwerk- en overdrachtsfase geweest. Per 1 januari neemt Frank Thuijs de taken van Willem over. Frank is al sinds 1 januari 1985 lid van de vereniging en mag dus één van de pioniers genoemd worden. Hij heeft bovendien al eerder de ledenadministratie onder zijn hoede gehad. Frank is eigenlijk net zo’n lid als Willem; zeer betrokken en kent de vereniging dus ontzettend goed. Daarnaast is Frank ook vicevoorzitter van de Club van 100!

Frank Thuijs

Het bestuur is ontzettend blij met het aanbod van Frank om de ledenadministratie over te nemen. Wij wensen hem daar natuurlijk heel veel succes en plezier bij en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Wij willen Willem natuurlijk hartelijk danken voor al het werk dat hij in de afgelopen jaren heeft verzet. We doen het werk van Willem te kort om daar in één of twee zinnen iets over te zeggen en zullen daarom later nog uitgebreid op zijn werkzaamheden terugkomen.

Namens het bestuur,
Marcel Kamsteeg