Hague Road Runners

Metamorphose clubhuis

De afgelopen 3 maanden zijn wij stapsgewijs aan de slag gegaan met de herinrichting van ons Clubhuis. Wij zijn gestart met het schilderwerk, het (meervoudig) lakken/schuren van de tafels, bouwen van de banken en de muren voorzien van houten panelen en vooral héél véél prikborden weggooien.

Tijdens het weggooien van de prikborden, hebben we zowaar een raam ontdekt waarvan het bestaan bij ons ons niet bekend was. Een raam richting de bestuurskamer! Blijkbaar kwam de vereniging zoveel ruimte te kort voor prikborden, dat er een raam afgedekt moest worden. Een leuke verrassing voor ons!

Uiteindelijk zijn wij in juli 2 weken bezig geweest met het grootste gedeelte van de herinrichting en zijn wij na de vakanties in september verdergegaan met de ‘decoratie’. Een aantal wedstrijdbekers hangen op de muur en in de fotolijsten komen sport/club items te hangen. Naast de sportelementen, zijn er ook planten toegevoegd. “Wees gerust, iemand geeft ze water”. In de gang hangt een heel groot prikbord voor alle communicatie en in de lades liggen allerlei gewichten, ballen, yoga matjes etc. Neem gerust een kijkje!

Wij willen nogmaals de Club van 100 bedanken want dankzij hen, is dit allemaal mogelijk geweest.

Groetjes,

Frans, Theo, Daan & Karin