Hague Road Runners

Kerstversiering en -verlichting voor HRR-clubgebouw!

Blijf ons je ideeën mailen!

In het vorige HRR Magazine hebben jullie kunnen lezen hoe de investering van de Club van Honderd (Cv100) in nieuw terrasmeubilair verlopen is. De Cv100 heeft gelukkig nog meer geld te besteden om HRR mooier, beter en/of comfortabeler te maken. Daarom hebben wij onlangs alle leden van de Cv100 gevraagd om met ideeën te komen. Op die oproep hebben al de nodige Cv100 leden gereageerd. Dank hiervoor.

Maar waarom zouden we deze oproep beperken tot leden van de Cv100? Dus hierbij de oproep aan alle leden van HRR om met ideeën te komen waar de Cv100 een bijdrage aan kan leveren. Niets is te gek, maar er zijn enkele randvoorwaarden waaraan een idee moet voldoen: zo moet een idee zichtbaar en/of duurzaam zijn en een idee moet ten goede komen aan HRR als vereniging of aan (in principe) alle leden. ‘Alle leden’ mag je ruim interpreteren, een idee voor ‘alle’ wandelaars of ‘alle’ beginners binnen HRR valt hier ook onder. Dus, heb je je altijd al afgevraagd waarom ‘iets’ nog nooit is aangeschaft? Stuur je idee naar clubvanhonderd@hagueroadrunners.nl en wij gaan er serieus mee aan de slag.

In de categorie ‘klein bedrag, groot plezier’ heeft het bestuur van de Cv100 besloten dat de gebouwbeheerder voor maximaal 500 euro kerstversiering en -verlichting mag aanschaffen om het clubhuis deze en de komende kerstperiodes feestelijk te versieren. In deze door corona toch wat sombere tijd kan het helpen ons clubhuis een feestelijk en verlicht uiterlijk te geven.

Een jaarlijkse traditie van de Cv100 is dat wij ‘de bubbels’ sponsoren tijdens de nieuwjaarsreceptie. Dat doen we altijd graag omdat het meteen ook onze nieuwjaarsreceptie is. Of die door kan gaan komend jaar is twijfelachtig en beslist het bestuur HRR tegen die tijd. Maar als die doorgaat zijn wij er klaar voor! Rest ons om alle leden van HRR hele fijne feestdagen te wensen ondanks alle beperkingen die ons opgelegd worden. En stiekem hopen we jullie allemaal te zien op de nieuwjaarsreceptie!

Het bestuur van de Club van Honderd,
Margriet, José, Anne Marie, Herman, Frank