Hague Road Runners

Eindelijk… nieuw terrasmeubilair!

Het leek zo makkelijk: even nieuw terrasmeubilair bestellen nadat de leden van de Club van Honderd besloten hadden dat het een goed idee was om te investeren in nieuw terrasmeubilair. Waar we echter geen rekening mee gehouden hadden was dat de coronapandemie een grote impact bleek te hebben op de productie en het vervoer van terrasmeubilair.

Foto: Jan Harm Bakhuys

Zo bleek het absoluut onmogelijk om de in eerste instantie gekozen stoelen te verkrijgen en moesten we flink gas geven om de gewenste tafels tijdig geleverd te krijgen. Als argeloze klant denk je vervolgens alles in één keer geleverd te krijgen, maar dat was helaas ook een illusie. Uiteindelijk is al het terrasmeubilair in 5 verschillende leveringen afgeleverd en zijn er heel wat telefoontjes gepleegd met leverancier en vervoerders.

Er waren momenten dat we dachten: waren we er maar nooit aan begonnen. Maar… nu het er staat en er vooral heel veel positieve reacties zijn van de leden, is al het leed geleden. De tuincommissie heeft voor het plaatsen van het nieuwe meubilair haar uiterste best gedaan het terras spic en span op te leveren. De gebouwbeheerder Berry heeft zich uiterst flexibel opgesteld en is ingesprongen waar mogelijk.

Het terrasseizoen is nu bijna voorbij, maar er komen vast nog een aantal mooie zaterdag- en zondagochtenden waarop het terras gebruikt kan worden. De Club van Honderd is blij en trots dat ze dit voor The Hague Road Runners mocht regelen! Ook lid worden van de Club van Honderd?

Meer informatie op de website van HRR of meld je aan op clubvanhonderd@hagueroadrunners.nl!

Frank Thuijs