The Hague Road Runners

De Club van 100 bestaat 25 jaar!! Nieuwe leden welkom!

De Club van 100 is opgericht op 24 mei 1994 en bestaat 25 jaar. Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 21 mei jl. is dit jubileum gevierd. Tevens zijn 17 leden van het eerste uur in het zonnetje gezet. Zij hebben vanwege hun 25-jarig lidmaatschap een speld en bloemen ontvangen.

Het ontstaan van de Club begint op een zaterdagochtend in 1994. Na een training bespreken een aantal HRR-clubleden wat ze kunnen doen voor het financiële tekort van HRR om het clubhuis te kopen. Samen bedachten ze een oplossing: de Club van 100 was geboren.
In het allereerste bestuur hebben John Agterof, Rob Krahmer, Zier Schaap, Miranda Pronk zitting en is Ben Hermans de voorzitter.

Leden van HRR, familie, vrienden en zakenrelaties wordt gevraagd om 100 gulden (of meer) te doneren, binnen korte tijd is het gewenste bedrag binnengehaald om het clubhuis te kunnen aankopen.

Het doel van de Club van 100 is nog steeds om HRR financieel te steunen bij bijzondere projecten die niet uit eigen inkomsten betaald kunnen worden. Aanpassingen en vernieuwingen van meubilair, terras, plafond en een nieuwe bar zijn gefinancierd. En HRR kan nog steeds ondersteuning gebruiken, waaraan de Club van 100 een zinvolle bijdrage kan leveren. Dit is recent weer getoond met een bijdrage aan de renovatie van het clubhuis.

De contributie bedraagt € 45 per jaar. De Club telt op dit moment ruim 90 leden. Het streven voor dit jaar is dan ook om de grens van 100 leden weer te passeren.
Als lid van de Club van 100 kun je meebeslissen in de ALV over de besteding.
Het 100ste betalende lid zal een HRR-club T-shirt cadeau krijgen.

Wil jij zo’n mooi shirt winnen?
Stuur een mailtje naar: clubvanhonderd@hagueroadrunners.nl
Voor meer informatie over de Club van 100 klik hier.

Margriet Hoekstra (voorzitter)