Hague Road Runners

De 15 van Wassenaar: HRR-lopers van harte welkom!

De 15 van Wassenaar, een loop met een prachtig parcours, staat vooral ook bekend om het gezellige “feestje” na afloop. De loop vindt dit jaar plaats op zondag 10 oktober. Alle Road Runners ontvangen na het finishen 2 HRR-consumptiebonnen. Je kunt overigens ook kiezen voor een afstand van 7,5 km. Lees hieronder meer over de loop, de samenwerking met HRR en hoe je je kunt inschrijven!

Nee, we mogen nog steeds niet veel, maar helemaal stil zitten is niet nodig. We kunnen natuurlijk wel de nodige voorbereidingen treffen om weer met volle teugen te genieten van de evenementen die (hopelijk) komen gaan.

Zaterdagochtend 8 mei kwam Bernard Menken langs op de vereniging om eens kennis te maken en te vertellen over zijn loop, De 15 van Wassenaar. Voor een aantal Road Runners geen onbekende loop. De 15 van Wassenaar zal dit jaar op zondag 10 oktober gelopen worden. De start is om 14:30 uur vanaf het sportpark van Blauw-Zwart en er kan naast de 15 km, ook gekozen worden voor een afstand over 7,5 km.
Bernard vertelde mij dat De 15 van Wassenaar natuurlijk best een serieuze afstand is, maar dat de deelnemers zich toch vooral inschrijven vanwege het mooie parcours en de bekende 3e helft met muziek, foodtrucks en een goed bemande bar. Het parcours zal menig Road Runner wel bekend voorkomen met o.a. het centrum van Wassenaar, de Landgoederenroute en de Konijnenlaan. De 15 van Wassenaar staat vooral ook bekend om het “feestje” na afloop en om de gezelligheid na de loop te benadrukken, ontvangen alle Road Runners na het finishen 2 consumptiebonnen.

Deze loop is sinds zijn ontstaan gekoppeld aan één of meerdere goede doelen. Naast het inschrijfgeld van € 15,00 (15 km) of € 10,00 (7,5 km), kies je ook voor een bedrag dat je aan het goede doel schenkt. Let bij het inschrijven erop, dat je bij het veldje ‘achternaam’ de code HRR intikt. Dit komt op je startnummer te staan en hiermee krijg je bij het finishen automatisch de 2 HRR-consumptiebonnen.

Inschrijven en overige informatie via de website en Facebook van De 15 van Wassenaar.

Wellicht tot ziens op 10 oktober in Wassenaar!

Marcel Kamsteeg