Hague Road Runners

Clingendaelcross & De Meijendelloop

Clingendaelcross & De Meijendelloop

In november organiseert The Hague Road Runners twee wedstrijden!

19 november: De Clingendaelcross, dit is de eerste cross uit het De Hardloopwinkel Crosscircuit seizoen 23/24. De start en het parcours is geheel in park Clingendael. Er is een korte cross (4,5 km; recreatief) en een lange cross (8,8 km; klassement op leeftijd categorieën). Start om 11:00 uur. Na afloop is het nog lang gezellig op de club.

Deelname is voor HRR-leden gratis (tot en met 16 november). Klik hier om je in te schrijven.
Het is de perfecte voorbereiding op de Meijendelloop.

25 november: De Meijendelloop. Als vereniging zijn we zeer trots dat we misschien wel de mooiste loop van het land mogen organiseren. De inschrijving was op 7 oktober jl. al binnen een paar uur vol! De start is om 8:00 uur in de ochtend nabij de paardenstal. Vervolgens gaat deze loopklassieker 25 km door duingebied Meijendel. De finish is ook pal naast de paardenstal. Klik hier voor meer informatie over de Meijendelloop.

Foto’s van Frans Martens

 


Vrijwilligers voor de Clingendaelcross 19 november & De Meijendelloop 25 november.

Vrijwilligers gezocht! HRR organiseert 2 wedstrijden in november: de Clingendaelcross (19e) en de Meijendelloop (25ste). Ondersteuning in de organisatie is welkom en wordt zeer gewaardeerd! Lijkt het je leuk om te helpen? Top!

Neem voor de Clingendaelcross contact op met Izaak Luteijn via e-mail tc@hagueroadrunners.nl. De inzet is op zondagochtend 19 november, tussen 10:00 en 12:15 uur. Er zijn vrijwilligers nodig voor inschrijving, parcoursbeveiliging, start/finish-locatie en kantinebezetting.

Neem voor de Meijendelloop contact op met Tim Baas, Arjan Wierda en Bart Dankloff via e-mail info@meijendelloop.nl. Aanmelden kan ook via het formulier https://forms.gle/mALLJD63o2HQBTpS8. De inzet is op vrijdagmiddag 24 november (13:00 – 17:00 uur) en /of op zaterdagochtend 25 november (7:00 – 12:00 uur). Er zijn vrijwilligers nodig voor het uitzetten van het parcours op de vrijdag, vervoer van divers materiaal op vrijdag en zaterdag (busje en bakfietsen gezocht!), tijdregistratie, parcoursbeveiliging, het ophalen van de parcoursbordjes en opruimen in en bij de paardenstal.

Duimpje omhoog voor de vrijwilligers!

Foto’s Frans Martens