The Hague Road Runners

Berry Kramer benoemd tot Lid van verdienste

Berry KramerHerman van der Stijl en Ineke Schnitzler kennen gebouwbeheerder Berry Kramer al decennialang en hebben Berry bij het bestuur voorgedragen als Lid van verdienste. Tijdens de ALV maakte het bestuur bekend dat zij, op basis van de argumenten van Ineke en Herman, die van bestuurslid Jan Kesteloo, en hun eigen constateringen, Berry willen benoemen tot Lid van verdienste.

Uit de persoonlijke motivatie van Ineke en Herman:
Berry is verdeeld over 2 periodes bijna 10 jaar voorzitter geweest van de barcommissie, nl. van 1994-1999 en van 2001-2006. Vooral in zijn tweede periode heeft Berry zorg gedragen voor een professionalisering van de bar. (…) Daarnaast is Berry al zo lang als ik weet bezig met het aankleden en gezellig maken van ons clubgebouw, eerst aan de Buurtweg en tot op heden ook hier aan de Groenendaal. (…) Ook als vrijwilliger bij de jaarlijkse Royal Ten is en wordt er zover ik weet nooit tevergeefs een beroep gedaan op Berry. (…) En bovendien heeft Berry sinds een aantal jaren het beheer van het clubgebouw op zich genomen. (…) Een druk baasje dus met een bordeauxrood hart, die weet wat clubliefde is en met een tomeloze inzet voor de HRR.

Persoonlijke noot Jan Kesteloo, bestuurslid:
Berry KramerIn de periode dat we zijn gestart met de renovatie van de entree en de kleedkamer heb ik Berry leren kennen als een bevlogen en enthousiast lid van de vereniging. Wat je goed kon merken was zijn enorme ervaring van ruim 30 jaar met de club en zijn enorme gedrevenheid om alles te willen organiseren en aanpakken. (…) Berry zet zich al jaren in bij het beheer en onderhoud van het gebouw, of het nu gaat om sleutels, muziekinstallatie, ventilatie, spoelen in tijden van legionella, alarm- en brandinstallatie of om helpen bij feesten en partijen. Hij weet echt overal van!

Ik beschouw Berry als gedreven en gepassioneerd, met het hart op de goede plaats en ik hoop dat hij nog heel lang met plezier bij de vereniging actief blijft en we nog lang van zijn inzet kunnen genieten.

 

 

Lucienne Heemskerk