Hague Road Runners

2020/2021: we houden contact!

Een week geleden, op 12 december, was ik in Meijendel voor de ochtendtraining. Ik kwam verschillende loopgroepen tegen die er in groepjes van 4 op uit gingen. Daarna een gezellige versnapering, het leek wel alsof we op de club waren. Die ochtend drong andermaal tot me door hoe goed we het als vereniging doen, ondanks de beperkende maatregelen. Inmiddels zijn we een verzwaarde lockdown ingegaan. Iets waar niemand op zat te wachten, maar waar wij ons als hardlopers ongetwijfeld ook doorheen zullen slaan.

Hoe het er na 19 januari uit gaat zien, weet niemand, maar we kijken – hoe kan het ook anders – met een frisse, positieve blik vooruit. Op de club houdt Berry Kramer een oogje in het zeil, zodat alles het doet als we daar weer heen kunnen. En natuurlijk denken we na hoe we het via alternatieve routes leuk kunnen houden. Jullie kregen onlangs een mail voor deelname aan een virtuele winterrun. Meld je vooral aan, een deel van de opbrengst gaat naar de club.

We nodigen jullie ook van harte uit om mee te denken over eigen initiatieven, zodat we goed geluimd het nieuwe jaar in kunnen en de verbinding die onze club zo bijzonder maakt in stand houden. Denk aan virtuele spelletjes, quizzen, puzzels, het uitwisselen van boeken, boekrecensies of films. Heb je ideeën, stuur deze in een mail naar het secretariaat. We nemen contact met je op om het mogelijk verder uit te werken.

Ook op de hele korte termijn kun je van grote waarde zijn voor de club en je teamleden: Informeer eens of je iets kunt betekenen voor iemand. Het zijn vaak kleine dingen waar anderen mee geholpen kunnen worden. Een boodschap doen, even de hond uitlaten of gewoon een praatje. De kleinste zaken kunnen al veel uitmaken. En vergeet niet dat je altijd nog met z’n tweeën kan lopen. Omgekeerd staat de club natuurlijk altijd voor jullie klaar: trainers kunnen je voorzien van een loopschema of adviezen. Kijk vooral ook op onze social mediakanalen. Zo houden we contact met elkaar en houden we de vereniging levend!

Links- of rechtsom maken we er iets moois van. En voor de nieuwjaarsborrel die helaas niet door kan gaan komt in elk geval een gepast alternatief!

Namens het bestuur wens ik jullie hele fijne feestdagen en vooral een gezond en sportief 2021. Blijf gezond, houd contact met elkaar, help elkaar. Hopelijk tot snel.

Proost!

Marcel Kamsteeg
Voorzitter