Hague Road Runners

Accommodatie

Het clubgebouw van the Hague Road RunnersDe vereniging heeft een gezellig clubhuis, dat voorzien is van 4 kleedkamers, voldoende douches, een ruime kantine met bar, een massage- en fysioruimte en vergaderkamers.

De vereniging beschikt over een beperkt aantal kluisjes om je waardevolle spullen tijdens een training in op te bergen. Kijk op de volgende pagina voor alle informatie.

Voor een korte impressie, bekijk het volgende album op onze facebook pagina.

Adres en telefoonnummer
Clubhuis The Hague Road Runners
Groenendaal 11, 2244 BK Wassenaar
070-3281025

Routebeschrijving
Komend vanaf de Utrechtsebaan, ga bij de verkeerslichten rechtsaf de Benoordenhoutseweg op, neem na ongeveer 3 km de afslag Camping Duinhorst/Renbaan Duindigt. Steek bij de verkeerslichten de Benoordenhoutseweg over en rij de Waalsdorperlaan in. Volg deze weg die aan het eind met een bocht naar links overgaat en ga dan na 50 meter linksaf. Na ongeveer 150 meter aan de linkerkant is de ingang van het terrein van The Hague Road Runners.

Komend vanuit de richting Scheveningen over de Landscheidingsweg afslag Duindigt en dan de Buurtweg af. Aan het einde rechtsaf ,aan het eind met een bocht naar links overgaat en ga dan na 50 meter linksaf. Na ongeveer 150 meter aan de linkerkant is de ingang van het terrein van The Hague Road Runners.

Komende vanuit Leiden, neem de N44 richting Den Haag. Ga bij Motel Bijhorst rechtdoor en neem bij Duindigt (stoplichten) de afslag rechtsaf. Volg deze weg die aan het eind met een bocht naar links overgaat en ga dan na 50 meter linksaf. Na ongeveer 150 meter aan de linkerkant is de ingang van het terrein van The Hague Road Runners.

Parkeren
Parkeren bij de HRR kan op 2 plaatsen:

– Aan de achterkant van het terrein, vlak bij de ingang van golfvereniging Wassenaarse Golf Groendael, is er een parkeerplaats waar ongeveer 60 auto’s kunnen staan. Vandaar kan men de achteringang nemen naar ons clubhuis. De parkeerplaats is in principe open tijdens elke avondtraining en in het weekend.

– Ook kan er beperkt aan de weg bij de hoofdingang geparkeerd worden.

Parkeren op andere plaatsen is verboden en dus voor eigen risico.

HRR op de kaart

Zo ziet de hoofdingang van HRR eruit: