The Hague Road Runners

Accommodatie

Het clubgebouw van the Hague Road RunnersAdres Clubhuis The Hague Road Runners Groenendaal 11 2244 BK Wassenaar 070-3281025

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. De vereniging heeft een gezellig clubhuis, dat voorzien is van 4 kleedkamers, nieuw aangelegde douches, een ruime kantine met bar, een massage- en fysioruimte en vergaderkamers.
Voor een korte impressie, bekijk het volgende album op onze facebook pagina.

Routebeschrijving
Komend vanaf de Utrechtsebaan, ga bij de verkeerslichten rechtsaf de Benoordenhoutseweg op, neem na ongeveer 3 km de afslag Camping Duinhorst/Renbaan Duindigt. Steek bij de verkeerslichten de Benoordenhoutseweg over en rij de Waalsdorperlaan in. Volg deze weg die aan het eind met een bocht naar links overgaat en ga dan na 50 meter linksaf. Na ongeveer 150 meter aan de linkerkant is de ingang van het terrein van The Hague Road Runners.

Komend vanuit de richting Scheveningen over de Landscheidingsweg afslag Duindigt en dan de Buurtweg af. Aan het einde rechtsaf ,aan het eind met een bocht naar links overgaat en ga dan na 50 meter linksaf. Na ongeveer 150 meter aan de linkerkant is de ingang van het terrein van The Hague Road Runners.

Komende vanuit Leiden, neem de N44 richting Den Haag. Ga bij Motel Bijhorst rechtdoor en neem bij Duindigt (stoplichten) de afslag rechtsaf. Volg deze weg die aan het eind met een bocht naar links overgaat en ga dan na 50 meter linksaf. Na ongeveer 150 meter aan de linkerkant is de ingang van het terrein van The Hague Road Runners.

Parkeren
Parkeren bij de HRR kan op 2 plaatsen. Ten eerste is er een parkeerplaats waar ongeveer 60 auto’s kunnen staan. Deze parkeerplaats is aan de achterkant van het terrein gevestigd aan het Groenendaal. Vandaar kan men de achteringang nemen naar ons clubhuis. Ook kan er aan de weg bij de hoofdingang geparkeerd worden.

De parkeerplaats is in principe open tijdens elke avondtraining en in het weekend.

Parkeren op andere plaatsen is verboden en dus voor eigen risico.


Grotere kaart weergeven