The Hague Road Runners

30 jarig jubileum

HRR 30 JAAR vlag voor websiteDit jaar bestaat onze vereniging 30 jaar. Op Wikipedia is de volgende tekst over het ontstaan van de vereniging terug te vinden.

HRR werd op 2 april 1984 opgericht en is gespecialiseerd in het trainen voor, deelnemen aan en zelf organiseren van hardloopwedstrijden op de weg. In 1984 kwamen vier atleten, onder wie Keith Deathridge, bij elkaar die met meerdere mensen een groep wilden vormen om voor de City-Pier-City Loop te trainen. Al snel groeide de groep en betrokken ze een clubgebouw in de Doorniksestraat. Vrij kort daarna moesten ze, ook vanwege de groei van de vereniging, deze locatie verlaten en werd een voormalige voetbalkantine aan de Buurtweg in Wassenaar het vaste HRR-clubhuis. In de zomer van 2000 moest de vereniging plaatsmaken voor een golfbaan en werd de kantine van de voetbalvereniging Postalia aan Groenendaal 11 in Wassenaar overgenomen. Na een intensieve verbouwing en opknapbeurt werd dit de vaste locatie van The Hague Road Runners.

Natuurlijk gaan we dit heugelijke feit vieren en wel op verschillende momenten en manieren door het jaar heen. Hieronder vind je een agenda met al deze momenten.

Datum/MaandEvenementOmschrijving
Maart Eerste editie clubbladDe binnenste 4 pagina's van het clubblad gaan over de geschiedenis van de vereniging.
2 aprilWat lekkersNa de time trail zal het barpersoneel de aanwezigen op lekkers trakteren
13 septemberFeestOp deze dag zal het jubileum groots worden gevierd. Ik de loop van het jaar zal meer duidelijk worden hoe dat er uit gaat zien.
JuniTweede editie clubbladOok in deze editie zal aandacht besteed worden aan het jubileum
SeptemberDerde editie clubbladOok in deze editie zal aandacht besteed worden aan het jubileum
DecemberVierde editie clubbladOok in deze editie zal aandacht besteed worden aan het jubileum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *