The Hague Road Runners

Vereniging

Ons clubgebouwThe Hague Road Runners, een Haagse wegatletiekvereniging is in 1984 opgericht en is met name gespecialiseerd in het trainen voor, deelnemen aan en zelf organiseren van hardloopwedstrijden op de weg. Verder bieden wij de mogelijkheid om op een gevarieerde manier overdag de conditie op te bouwen. Ook kunt u bij onze vereniging terecht voor sportief wandelen, nordic walking en trail running.

De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie en kent een bestuur en diverse commissies. Deze zorgen ervoor dat de leden op een gezellige en verantwoorde manier hun sport kunnen beoefenen. Ook zijn zij verantwoordelijk voor het sociale gebeuren van de vereniging, zoals bijvoorbeeld de organisatie van feestavonden. Statuten en huishoudelijk reglement zijn via de site te downloaden.

Leden van de HRR ontvangen zes keer per jaar een digitaal clubblad. Daarnaast kan iedere geïnteresseerde via deze website kennis nemen van onder andere het laatste verenigingsnieuws, wedstrijden en wedstrijduitslagen
The Hague Road Runners is een wegatletiekvereniging met ongeveer 700 leden.

Het clubhuis is gelegen op Groenendaal 11 in Wassenaar in het voormalige clubhuis van Postalia. Vanwege de ligging tegen de duinrand is het zowel voor de recreatieve als de meer prestatie gerichte loper een perfecte locatie.

Er wordt getraind op alle dagen van de week. Kijk voor een compleet overzicht op de volgende pagina. Doordeweeks begint de training om 09:30 uur in de ochtend en ’s avonds om 18:45 uur. In het weekend meestal om 9:00 uur. Er wordt onder leiding van gediplomeerde trainers getraind in groepen van verschillend niveau, zodat zowel de recreatieve loper als de wedstrijdatleet zich bij de HRR thuis voelt.

Clubkleding

De vereniging heeft een eigen kledinglijn in de kleuren van de club: bordeauxrood, zwart en grijs met daarop het logo. Hoewel het voor recreanten niet verplicht is om tijdens alle wedstrijden clubkleding te dragen, wordt het natuurlijk wel op prijs gesteld. Leden met een wedstrijdlicentie zijn echter verplicht om wedstrijden in clubkleding te lopen. Het straalt eenheid uit, de toeschouwers, de medelopers en de fotograaf kunnen je sneller vinden en geeft bekendheid aan de vereniging.

De bestelprocedure voor de nieuwe clubkleding vind je op de volgende pagina.

Hieronder een overzicht van de prijzen.
Clubkleding is te verkrijgen in een dames- en herenversie.

T-shirt korte mouw (ronde hals)     € 28,50
Singlet                                                       € 28,50

Kluisjes

De vereniging beschikt over een beperkt aantal kluisjes om je waardevolle spullen tijdens een training in op te bergen. Kijk op de volgende pagina voor alle informatie.

Vertrouwenscontactpersoon

De vereniging heeft twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld om elke vorm van ongewenst gedrag bespreekbaar te maken.

Op de volgende pagina vind je alles over de taken en bevoegdheden van de vertrouwenscontactpersonen en hoe je met hen in contact kunt komen.