Hague Road Runners

Vereniging

Ons clubgebouw
The Hague Road Runners (HRR) is een Haagse wegatletiekvereniging die in 1984 is opgericht en zo’n 700 leden telt.

Wegatletiek
HRR is met name gespecialiseerd in het trainen voor, deelnemen aan en zelf organiseren van hardloopwedstrijden op de weg.
Verder bieden wij de mogelijkheid om op een gevarieerde manier de conditie op te bouwen en ook biedt onze vereniging sportief wandelen, nordic walking , yoga en trail running aan.
Er wordt onder leiding van gediplomeerde trainers getraind in groepen van verschillend niveau, zodat zowel de recreatieve loper als de wedstrijdatleet zich bij HRR thuis voelt.
HRR biedt op elke dag van de week trainingen aan!

Locatie
Het clubhuis is gelegen aan de Groenendaal 11 in Wassenaar, op de rand van Den Haag en Wassenaar. Vanwege de ligging tegen de duinrand is het zowel voor de recreatieve als de meer prestatiegerichte loper een perfecte locatie. Het clubgebouw is de uitvalsbasis voor trainingen in duingebied Meijendel, park Clingendael en het Haagse Bos.

Organisatie
De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie en kent een bestuur en diverse commissies. Deze zorgen ervoor dat de leden op een gezellige en verantwoorde manier hun sport kunnen beoefenen. Ook zijn zij verantwoordelijk voor het sociale gebeuren van de vereniging, zoals bijvoorbeeld de organisatie van feestavonden. Statuten en huishoudelijk reglement zijn via de site te downloaden.

Clubblad
Leden van HRR ontvangen zes keer per jaar een digitaal clubblad, ‘HRR Magazine’. Daarnaast kunnen leden en geïnteresseerden via deze website kennisnemen van onder andere het laatste verenigingsnieuws, wedstrijden en wedstrijduitslagen.

The Royal Ten
The Royal Ten is het derde grootste hardloopevenement in Den Haag. The Royal Ten is onderdeel van HRR en heeft hetzelfde postadres als HRR, maar heeft zijn eigen bestuur en zijn eigen website.

Kluisjes
De vereniging beschikt over een beperkt aantal kluisjes om je waardevolle spullen tijdens een training in op te bergen. Kijk op de volgende pagina voor alle informatie.

Vertrouwenscontactpersoon
De vereniging heeft twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld om elke vorm van ongewenst gedrag bespreekbaar te maken.

Op de volgende pagina vind je alles over de taken en bevoegdheden van de vertrouwenscontactpersonen en hoe je met hen in contact kunt komen.