Trainingsweekend 2024

Trainingsweekend 2024

Schrijf je NU in voor het trainingsweekend van de HRR voor 2024!

In het weekend van 02 t/m 04 februari 2024 willen wij wederom een trainingsweekend organiseren. We hebben voor komend jaar weer gekozen voor Landgoed Zonheuvel in Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed ligt in een zeer mooie omgeving waar gewandeld, gefietst, hardgelopen en gewinkeld kan worden. Met de auto ben je er vanuit Den Haag in ca. 1 uur.

De accommodatie beschikt over één- en tweepersoonskamers. De kosten voor dit weekend voor een éénpersoonskamer zijn €235,- en voor een tweepersoonskamer is dat €165,- per persoon. Honden zijn helaas niet welkom in het hotel.

Voor dit bedrag krijg je een gezellig en geheel verzorgd weekend, vol sociale en sportieve activiteiten met een gevarieerd trainingsprogramma geschikt voor elk type loper van elk niveau, 2x een uitgebreid brunchbuffet en op zaterdagavond een heerlijk diner.
Vanaf vandaag is de inschrijving geopend! Binnenkort worden alle leden van de HRR hiervan op de hoogte gesteld. Als trouwe deelnemer van vorig jaar, brengen we jou als eerste op de hoogte! We verwachten een grote toestroom gezien de aanwas en het enthousiasme van de nieuwe leden. Dus wil je verzekerd zijn van een plekje, schrijf je dan snel in!

Als wij voor 1 december minimaal 70 inschrijvingen hebben gaat het weekend door, wij stellen deze deadline qua deelnemersaantal al zo vroeg omdat wij na deze datum niet meer kosteloos kunnen annuleren. Halen wij dit aantal niet voor deze datum zal het weekend helaas niet door kunnen gaan in dit hotel vanwege de algemene voorwaarden die de accommodatie heeft. Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal meegaan en dat het net zo’n geslaagd weekend wordt als vorig jaar!

Je kunt je via de bijgevoegde link inschrijven: https://forms.gle/gNSWqugd4s2MwXHB7

Graag ontvangen wij ook voor 1 december de betaling anders is je inschrijving niet compleet.
Heb je vragen mail gerust naar: thrr.trainingsweekend@gmail.com

Organisatie HRR trainingsweekend 2024
Dieneke van der Waal, Huub Redegeld, Egon van den Broek, Saskia Verkaik en Mirjam Graat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *