Trainingsweekend 2023

Trainingsweekend 2023

In het weekend van 17 t/m 19 februari 2023 willen wij wederom een trainingsweekend organiseren. We hebben voor komend jaar gekozen voor Landgoed Zonheuvel in Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed ligt het in een zeer mooie omgeving waar gewandeld, gefietst, hardgelopen en gewinkeld kan worden. Met de auto ben je er vanuit Den Haag in ca. 1 uur.

De accommodatie beschikt over één- en tweepersoonskamers. De kosten voor dit weekend voor een éénpersoonskamer zijn €225,- en voor een tweepersoonskamer is dat €160,- per persoon. Honden zijn helaas niet welkom in het hotel.

Voor dit bedrag krijg je een gezellig, sportief en geheel verzorgd weekend, met een uitgebreid trainingsprogramma, 2x een uitgebreid brunchbuffet en op zaterdagavond een heerlijk diner.

Als wij voor 1 december minimaal 70 inschrijvingen hebben gaat het weekend door, wij stellen deze deadline qua deelnemersaantal al zo vroeg omdat wij na deze datum niet meer kosteloos kunnen annuleren. Halen wij dit aantal niet voor deze datum zal het weekend helaas niet door kunnen gaan in dit hotel vanwege de algemene voorwaarde die de accommodatie heeft. Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal meegaan en er net zo’n geslaagd weekend van maken als vorige keer!

Je kunt je via de bijgevoegde link inschrijven; https://forms.gle/dQFkZvmaFDXX1o7P8. Graag ontvangen wij ook voor 1 december de betaling anders is je inschrijving niet compleet.

Heb je vragen mail gerust naar: thrr-trainingsweekend@gmail.com

Sportieve groet,
Organisatie HRR trainingsweekend 2023
Dieneke van der Waal, Huub Redegeld, Egon van den Broek en Saskia Verkaik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.