The Hague Road Runners

Omgeving

Algemeen
Het clubgebouw van The Hague Road Runners is gevestigd op een zeer fraaie locatie in een voormalige kantine van een voetbalvereniging. Het ligt heel dicht in de buurt van natuur in de vorm van bossen en duinen. Het strand is ook op loopafstand en als het te donker is wordt er getraint in Wassenaar. Hieronder een paar links naar gebieden waar we zoal trainen.

Clingendaal
Het clubgebouw ligt aan de rand van natuurgebied clingendael en Oosterbeek. Dit is een heel mooi gebied voor intervaltrainigen.

Informatie van Wikipedia

 

Het strand
Via verschillende wegen kun je vanuit ons clubgebouw naar het strand. Je kunt het strand op bij Scheveningen, Meijendel en zelfs de Wassenaarse slag. Over het strand kun je daarna heerlijk lopen.

Meijendel  

Als we vanuit het clubgebouw het ecoduct over de landscheidingsweg oversteken zitten we op de waalsdorpervlakte. Lopen we dan nog een klein stukje door gaat het prachtige natuurgebied ongemerkt over in duingebied Meijendel. Een 2.000 ha groot duingebied met een speciale functies.

Meijendel volgens Wikipedia

 

Haagse Bos

Op 10 minuten lopen van het clubgebouw zit je in het Haagse Bos met daarin natuurlijk het paleis van Koningin. Het bos heeft een dusdanige omvang dat er goed getraind kan worden in een schitterende omgeving.

Informatie van Wikipedia