Hague Road Runners

Ochtendloopgroepen

De Ochtendtrainingsgroepen van The Hague Road Runners vinden plaats op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend. Ze bieden een breed trainingsprogramma, gericht op lenigheid, kracht, reactie- en uithoudingsvermogen. Je kan hardlopen, wandelen en nordic wandelen.
Ochtendtrainingen zijn perfect voor degenen die overdag willen en kunnen trainen. Ook is het een uitstekende mogelijkheid om na een intensieve loopcarrière te blijven genieten van de loop- en/of wandelsport.

De trainingen zijn zo opgebouwd dat je op je eigen niveau aan je conditie kunt werken. Zowel de ‘kilometervreters’ als de mensen die wat minder intensief bezig willen zijn, komen ruimschoots aan hun trekken. Getraind wordt aan de hand van een schema. The Hague Road Runners beschikt over gediplomeerde trainers, assistent-trainers en masseurs.

Wanneer je begint, of een hele tijd niet of weinig hebt gesport zijn de ochtendloopgroepen een goede keuze. Je kunt je conditie geleidelijk opbouwen, met duurlopen, maar ook met wandelen of oefeningen met en zonder materiaal.

Een voorbeeld van een ochtendtraining is een korte warming-up gevolgd door een uur buiten actief in de natuur. Afhankelijk van het programma kan dat een duurloop, een heuveltraining of een piramideloop zijn enz. Natuurlijk ronden we dit af met een cooling-down. Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

Tijden:
Dinsdag, woensdag en donderdag: 09.30 tot 11.00 uur. Zaterdag is er geen specifieke Ochtendtraining, maar kun je je wel aansluiten bij een van de reguliere loop- en wandelgroepen.

Lid worden:
Deelnemen aan de ochtendtrainingen gaat op basis van het normale lidmaatschap van HRR. Daaronder valt dat je één maand gratis en vrijblijvend kunt meetrainen.
Meer informatie vind je op de pagina’s Kennismaken/intake en Lidmaatschap.

Voor meer informatie: 070-3281025 op het clubhuis op trainingsdagen van 11.00 tot 12.00 uur

Trainers ochtendloopgroepen

Izaak LuteijnAnnie van Heiningen
Izaak Luteijn
Recreatiegroep
dinsdagochtend en
donderdagochtend
5km 10km
Annie van Heiningen
Recreatiegroep
woensdagochtend en zaterdagochtend 5km 10km