CPC-Training

Engelse vlag

Binnenkort meer informatie voor de CPC van 2019

Trainingen CPC 2018 starten op zondag 3 december

Op 11 maart 2018 vindt de 44e editie plaats van de City-Pier-Cityloop (CPC). Bereid je optimaal voor op dit bijzondere evenement door mee te trainen in de loopgroepen van de Hague CPC Runners! Er wordt getraind voor de vijf kilometer, tien kilometer en de halve marathon.

Waarom lopen bij de Hague CPC Runners?
Of je nu voor het eerst tien kilometer wilt lopen of je tijd wilt verbeteren op de halve marathon,  de deskundige trainers en begeleiders van de Hague CPC Runners helpen je bij het realiseren van je doelstelling. En dat alles in de prachtige duinen van Meijendel en omgeving. Verder krijg je advies over voeding, kleding en blessurepreventie. Maar vooral is het gezellig en enorm stimulerend om in een groep naar een gemeenschappelijk doel toe te werken.

Voor wie?
De trainingen zijn bedoeld voor lopers die geen lid zijn van de vereniging en specifiek voor dit doel willen trainen.  Na deelname kan je eventueel lid worden van de vereniging.

14 weken trainen op zondagmorgen en donderdagavond
De trainingen starten op zondag 3 december. Er wordt wekelijks getraind  op donderdagavond en op zondagochtend.  Zo train je bij elkaar 14 weken tot aan de CPC op 11 maart 2018.

Iedereen op zijn eigen niveau
Er zijn groepen voor de vijf kilometer, tien kilometer en de halve marathon. De groepen worden ingedeeld naar niveau zodat iedereen aan zijn trekken komt. Wel geldt dat je voor de deelname aan de training voor de halve marathon binnen een uur tien kilometer moet kunnen lopen en voor de tien kilometertrainingen 30 minuten aaneengesloten moet kunnen hardlopen. Voor deelname aan de vijf kilometertrainingen geldt geen ingangsniveau.

Twee keer per week trainen bij de Hague CPC Runners
Je krijgt een trainingsschema met drie trainingen per week. Op donderdagavond om 19:00 en op zondagmorgen om 09:30 vertrekken we vanuit het clubgebouw van de Hague Roadrunners. De training op dinsdag voer je op eigen gelegenheid uit.

14 weken voor € 75
Voor €75  train je 14 weken mee met de CPC Runners. In het bedrag is ook het lidmaatschap van de Atletiekunie opgenomen. Hiermee ben je voor de duur van de trainingen goed verzekerd.

Aanmeldformulier Hague CPC Runners 2018

Voor nog meer informatie over de CPC trainingen, kijk dan op de pagina met veel gestelde vragen.
Heb je nog vragen, stel die via een mail naar hcr@hagueroadrunners.nl.
Kijk bij lid worden voor andere mogelijkheden bij de Hague Road Runners.

De inschrijving voor de CPC zelf is niet  inbegrepen in dit bedrag. Inschrijven doe je zelf op de website van de ABNAMRO City Pier Cityloop:  www.cpcloopdenhaag.nl/lopers

 

Eerste training voor CPC 2016

hcr-eerste_training_2015

Eerste_training_2015