CPC-training

Loop je beste CPC ooit!

Bereid je optimaal voor met onze CPC-training

Wil jij in een supertijd over de finish tijdens de 45ste CPC op 10 maart 2019? Met onze CPC-training bereid je je optimaal voor op jouw CPC-hardloopdoel. Of je nu sneller wilt worden of dat je je eerste 5K, 10K of halve marathon loopt! Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen.

5 redenen om bij ons te trainen

• Trainen in de natuur; duinen (Meijendel) en parken (Clingendael en Haagse bos) in de omgeving
• Enthousiaste en deskundige trainers
• Aandacht voor looptechniek
• Advies over voeding, kleding en blessurepreventie.
• Extra motivatie door de groep

Voor wie?
Iedere hardloopheld die graag sneller wil worden of die zijn of haar eerste 5K, 10K of halve marathon loopt! De HRR CPC trainingen stomen je klaar voor jouw CPC-hardloopdoel. Voor de halve-marathonners geldt dat je de tien kilometer binnen het uur moet kunnen lopen. Voor de tien geldt dat je de 5K in 35 min. moet kunnen lopen. Voor de 5K is er geen instroomeis.

15 weken optimale begeleiding/voorbereiding
We starten op zondag 9 december en trainen in principe op woensdag-/-donderdagavond (vertrek 18.45) en zaterdag-/-zondagochtend (vertrek: 9.00). Je wordt ingedeeld in de loopgroep die het beste bij je niveau past. De loopgroepen krijgen een trainingsschema met drie trainingen per week. Zo bereid je je met 42 trainingen optimaal voor op de CPC.

Meld je aan!
Enthousiast geworden? Schrijf je in en doe mee! Deelname kost 75 euro. Dat is voor de trainingen een HRR-CPC hardloopshirt, kosten Atletiekunie en de Pasta Party op 8 maart.

Vragen?, Mail ze naar hcr@hagueroadrunners.nl.


Eerste training voor CPC 2016

hcr-eerste_training_2015

Eerste_training_2015