The Hague Road Runners

CPC-training

English version

Loop je beste CPC ooit!

Wil jij in een supertijd over de finish tijdens de 46ste CPC op 25 september 2022? Met onze CPC-training bereid je je optimaal voor op jouw CPC-hardloopdoel. Of je nu sneller wilt worden of dat je je eerste 5 km, 10 km of halve marathon loopt! Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen.

5 redenen om bij ons te trainen

• Trainen op de weg, maar ook in prachtige parken, bossen en duingebieden (Clingendael, Haagse Bos, Meijendel…)
• Enthousiaste en deskundige trainers
• Aandacht voor looptechniek
• Advies over voeding, kleding en blessurepreventie.
• Extra motivatie door de groep

Voor wie?
Iedere hardloopheld die graag sneller wil worden of die zijn of haar eerste 5 km, 10 km of halve marathon loopt! De HRR CPC-trainingen stomen je klaar voor jouw CPC-hardloopdoel. Voor de halve-marathonners geldt dat je de tien kilometer binnen het uur moet kunnen lopen. Voor de tien geldt dat je de 5 km in 35 min. moet kunnen lopen. Voor de 5 km is er geen instroomeis.

Optimale begeleiding/voorbereiding
Vanaf 25 juni 2022 kun je je inschrijven. Dat is precies 3 maanden voor de CPC. We trainen in principe op woensdag-/donderdagavond (vertrek 18.45 uur) en zaterdag-/zondagochtend (vertrek: 9.00 uur).
De loopgroepen krijgen een trainingsschema met drie trainingen per week. Zo bereid je je optimaal voor op de CPC.
De CPC-lopers worden meteen opgenomen in de reguliere loopgroepen bij HRR, dus niet in een aparte groep. Het voordeel: nieuwkomers krijgen tips van ervaren lopers en het groepsgevoel wordt gestimuleerd. Je wordt natuurlijk ingedeeld in de loopgroep die het beste bij je niveau past.

Meld je aan!
Wil je ook meetrainen ,meld je dan zo snel mogelijk aan en profiteer van een optimale voorbereiding.

Deelname kost 50 euro. Dat is voor de trainingen, een HRR-CPC hardloopshirt en kosten Atletiekunie. Vul hieronder het formulier in en kies onder Activiteiten voor de categorie ‘CPC Trainingen’.

Aanmeldformulier voor projecten

Vragen? Mail ze naar hcr@hagueroadrunners.nl.