The Hague Road Runners

CPC-training

English version

HRR CPC-training start zaterdag 7 januari 2023

De CPC-training start weer bij The Hague Road Runners! Vanaf 3 december kun je je inschrijven voor de training die op zaterdag 7 januari 2023 begint.

Wil jij in een supertijd over de finish tijdens de 47ste CPC op 12 maart 2023? Met onze CPC-training bereid je je optimaal voor op jouw CPC-hardloopdoel. Of je nu sneller wilt worden of dat je je eerste 5 km, 10 km of halve marathon loopt! Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen.

5 redenen om bij ons te trainen

• Trainen op de weg, maar ook in prachtige parken, bossen en duingebieden (Clingendael, Haagse Bos, Meijendel, strand en duinen…)
• Enthousiaste en deskundige trainers
• Aandacht voor looptechniek
• Advies over voeding, kleding en blessurepreventie.
• Extra motivatie door de groep

Voor wie?
Iedere hardloopheld die graag sneller wil worden of die zijn of haar eerste 5 km, 10 km of halve marathon loopt! De HRR CPC-trainingen stomen je klaar voor jouw CPC-hardloopdoel. Voor de halve-marathonners geldt dat je de tien kilometer binnen het uur moet kunnen lopen. Voor de tien geldt dat je de 5 km in 35 min. moet kunnen lopen. Voor de 5 km is er geen instroomeis.

Optimale begeleiding/voorbereiding
We trainen in principe op woensdag-/donderdagavond (vertrek 18.45 uur) en zaterdag-/zondagochtend (vertrek: 9.00 uur).
De loopgroepen krijgen een trainingsschema met drie trainingen per week. Zo bereid je je optimaal voor op de CPC.
Na overleg met de betrokken trainers word je meteen opgenomen in de reguliere loopgroepen bij HRR, dus niet in een aparte groep. Het voordeel: nieuwkomers krijgen tips van ervaren lopers en het groepsgevoel wordt gestimuleerd. Je wordt natuurlijk ingedeeld in de loopgroep die bij je niveau past.

Meld je aan!
Wil je ook meetrainen, meld je dan vanaf 3 december zo snel mogelijk aan en profiteer van een optimale voorbereiding.
Deelname kost 45 euro. Dat is voor de trainingen en kosten Atletiekunie. Vul hieronder het formulier in en kies onder Activiteiten voor de categorie ‘CPC Trainingen’.
Klik hier voor het aanmeldformulier projecten

Vragen
Vragen? Mail ze naar tc@hagueroadrunners.nl.