English version

CPC-trainingen bij HRR: bereid je optimaal voor!

Wil jij in een supertijd over de finish tijdens de 45ste CPC op 8 maart 2020? Met onze CPC-training bereid je je optimaal voor op jouw CPC-hardloopdoel. Of je nu sneller wilt worden of dat je je eerste 5 km, 10 km of halve marathon loopt! Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen.

5 redenen om bij ons te trainen

• Trainen op de weg, maar ook in prachtige parken, bossen en duingebieden (Clingendael, Haagse Bos, Meijendel…)
• Enthousiaste en deskundige trainers
• Aandacht voor looptechniek
• Advies over voeding, kleding en blessurepreventie.
• Extra motivatie door de groep

Voor wie?
Iedere hardloopheld die graag sneller wil worden of die zijn of haar eerste 5 km, 10 km of halve marathon loopt! De HRR CPC-trainingen stomen je klaar voor jouw CPC-hardloopdoel. Voor de halve-marathonners geldt dat je de tien kilometer binnen het uur moet kunnen lopen. Voor de tien geldt dat je de 5 km in 35 min. moet kunnen lopen. Voor de 5 km is er geen instroomeis.

14 weken optimale begeleiding/voorbereiding
We zijn gestart op zaterdag 30 november en trainen in principe op woensdag-/donderdagavond (vertrek 18.45 uur) en zaterdag-/zondagochtend (vertrek: 9.00 uur).
De loopgroepen krijgen een trainingsschema met drie trainingen per week. Zo bereid je je met 42 trainingen optimaal voor op de CPC.
Nieuw is dat de CPC-lopers meteen worden opgenomen in de reguliere loopgroepen bij HRR, dus niet in een aparte groep. Het voordeel: nieuwkomers krijgen tips van ervaren lopers en het groepsgevoel wordt gestimuleerd. Je wordt natuurlijk ingedeeld in de loopgroep die het beste bij je niveau past.

Meld je aan!
Mocht je ook nog mee willen trainen, dat kan altijd.

Meld je gauw aan Deelname kost 65 euro. Dat is voor de trainingen, een HRR-CPC hardloopshirt, kosten Atletiekunie en de Pasta Party op 6 maart 2020.

Vragen?, Mail ze naar hcr@hagueroadrunners.nl.