The Hague Road Runners

BeginnerscursusHRR Beginnerscursus start 24 april 2022

Na een noodgedwongen pauze van 2 jaar i.v.m. Covid-19 gaan we weer van start met de HRR Beginnerscursus.

Op zondag 24 april begint de eerste training. Ben je een onervaren loper, heb je eerdere pogingen ondernomen om weer te gaan hardlopen en is dit niet gegaan zoals je wilde óf wil je de CPC lopen (in het najaar 2022) en heb je behoefte aan professionele begeleiding, dan is de HRR Beginnerscursus dé cursus voor jou. Onze enthousiaste en ervaren trainers helpen je graag om je doel te bereiken!

Wat maakt deze cursus bijzonder? Deskundige en professionele trainers begeleiden je gedurende 10 weken. Na deze 10 weken kun je minimaal 30 minuten (ongeveer 5 km) aaneengesloten hardlopen. We geven looptechniek en de fysiotherapeut van onze club vertelt je hoe je blessures kunt voorkomen. We doen regelmatig een testloop zodat je je prestaties kunt meten en ook geeft onze diëtiste advies over voeding, leefstijl en informeren we je over hardloopkleding- en schoenen. Allemaal om ervoor te zorgen dat je niet alleen je sportieve doelen haalt maar ook veel plezier aan het lopen beleeft.

Trainingsgebied
De trainingen starten vanuit ons clubhuis op de rand van Den Haag en Wassenaar. Van daaruit lopen we in een zeer gevarieerd gebied. Zo zijn we veel te vinden in de duinen (Meijendel), de Haagse bossen, het strand en in rustige straten.

Trainingsdagen en inschrijven
De beginnerstrainingen worden gegeven op zondagochtend om 09.30 uur en op donderdagavond om 19.00 uur.

Beginnerscursus hardlopen Beginnerscursus hardlopen

Inschrijven en -kosten:
Hieronder vind je het inschrijfformulier voor projecten. Kies bij Activiteiten voor de categorie ‘Beginnerscursus.’ De kosten bedragen voor 10 weken training en deskundige begeleiding van onze trainers € 50,-

Voor nog meer informatie over de beginnerscursus, kijk dan op deze pagina met veel gestelde vragen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze stellen via een mail aan: beginnerscursus@hagueroadrunners.nl.

Kijk bij lid worden voor andere mogelijkheden bij de Hague Road Runners.

Aanmeldformulier voor projecten