The Hague Road Runners

BeginnerscursusHRR Beginnerscursus start 13 september 2020
Na 10 succesvolle jaren starten we ook dit jaar weer voor de 11e keer met de Hague Road Runners (HRR) Beginnerscursus.
Op zondag 13 september begint de eerste training. Ben je een onervaren loper, heb je eerdere pogingen ondernomen om weer te gaan hardlopen en is dit niet gegaan zoals je wilde óf wil je de CPC lopen en heb je behoefte aan professionele begeleiding, dan is de HRR Beginnerscursus dé cursus voor jou. Onze enthousiaste en ervaren trainers helpen je graag om je doel te bereiken!

Wat maakt deze cursus bijzonder? Deskundige en professionele trainers begeleiden je gedurende 10 weken. Na deze 10 weken kun je minimaal 30 minuten (ongeveer 5 km) aaneengesloten hardlopen. We geven looptechniek en de fysiotherapeut van onze club vertelt je hoe je blessures kunt voorkomen. We doen regelmatig een testloop zodat je je prestaties kunt meten en ook geeft onze diëtiste advies over voeding, leefstijl en informeren we je over hardloopkleding- en schoenen. Allemaal om ervoor te zorgen dat je niet alleen je sportieve doelen haalt maar ook veel plezier aan het lopen beleeft.

Trainingsgebied
De trainingen starten vanuit ons clubhuis aan de rand van Den Haag en Wassenaar. Van daaruit lopen we in een zeer gevarieerd gebied. Zo zijn we veel te vinden in de duinen (Meijendel), de Haagse bossen, het strand en in rustige straten.

Trainingsdagen en inschrijven
De beginnerstrainingen worden gegeven op zondagochtend om 09.30 uur en op donderdagavond om 19.00 uur.

Beginnerscursus hardlopen Beginnerscursus hardlopen

Inschrijven en -kosten:
Via de link op deze site kun je je inschrijven voor de beginnerscursus. De kosten bedragen voor 10 weken training en deskundige begeleiding van onze trainers € 65,-

Aanmeldformulier beginnerscursus 2020

Voor nog meer informatie over de beginnerscursus, kijk dan op deze pagina met veel gestelde vragen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze stellen via een mail aan: beginnerscursus@hagueroadrunners.nl.

Kijk bij lid worden voor andere mogelijkheden bij de Hague Road Runners.