Sylvia Impal verongelukt

Sylvia Impal verongelukt

Vanmorgen vroeg is bij een ongeval met een spookrijder op de A4 Sylvia Impal om het leven gekomen.

Wij verliezen een trouw en lief lid die jarenlang met veel hartstocht met ons heeft gelopen.

Wij wensen haar familie veel sterkte


Debby van de Goor, 19 maart 2017 om 13:08

Lieve mensen van ‘de club’ van Sylvia,
Ontzettend bedankt voor jullie lieve berichtjes. De club was naast haar familie, alles voor haar. We zouden het fijn vinden als jullie ook bij het afscheid zijn.
Hartelijke groet,
Debby (zus)


 

99 Comments

 1. Al is het nu bijna 2 maanden geleden dat deze enorm lieve vrouw op een brute wijze uit ons midden werd weggenomen, het blijft nog steeds onbegrijpelijk.
  Mijn gedachten gaan uit naar al haar dierbaren en wens ze heel veel kracht licht en liefde toe.
  Sylvia leeft verder in onze harten.

  Truus de Graan

  de graan
 2. Only love can make a memory

  Jouw altijd stralende gezicht, vrolijke lach ik zie het steeds voor mij. Samen hardlopen, lachen, rood wijntje drinken, kletsen en lekker ontspannen in Elysium, we kunnen het nooit meer samen doen. Volkomen onnodig uit ons leven gerukt. Lieve Sylvia wat laat jij een grote leegte achter. Ik wil en kan het niet geloven en accepteren, maar ik moet. Mijn hart huilt als ik denk aan Jesse (11) en Tyler (8) die hun lieve zorgzame moeder moeten missen, aan je vader die altijd oppaste op jouw jongens als je moest werken, aan je zus en broer en familie. Het is niet te beschrijven. Ons hardloopgroepje is nooit meer compleet! Rust zacht mijn allerliefste hardloopvriendinnetje…..

  Sylvia Kuiper
 3. Jeetje Silvia
  Ik kan het niet bevatten .
  Jij was babyleidster van mijn zoon , daar heb jij nog mooie foto’s van gemaakt en die kreeg ik van je. Ze hangen nog boven.
  Ik was toen al een collega maar later kwam ik op dezelfde babygroep terecht en hebben wij nog samengewerkt.
  Ik wens jouw familie en vooral jouw zoons ( in de leeftijd van mijn kids) heel veel kracht en sterkte toe in deze nare tijd.
  Ook alle vrienden.

  Rust in vrede.

  Nathasja
 4. Met verbijstering en afschuw kreeg ik het bericht van Sylvia. Lieve nicht, rust zacht. Lieve familie en vrienden: heel veel sterkte.

  XX Dominique

  Dominique Ansems-Sanders
 5. Nog een week eerder heb ik samen met haar gewerkt op schiphol. Het leven is soms zo oneerlijk. Ik wens haar familie en haar vrienden heel veel sterkte. Selemat jalang, sayang Sylvia!

  Untung

  Untung
 6. Zo onwerkelijk! Ik was geschokt toen ik de naam bij het afschuwelijke nieuwsbericht las!
  Ik heb een aantal jaar geleden met Sylvia samen mogen werken op een babygroep. Wat een lieve vrouw! Sylvia vertelde vol passie over hardlopen en heeft zo ook mij aan het hardlopen gekregen.
  Ik wens de familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte toe!

  Annelien Teuwisse
 7. hoor zojuist op Texel dit trieste nieuws van m’n dochter. Met Sylvia verlies je een enorm spontaan en positief lid maar als kinderen en familie datgene wat je het meest lief is. Vooral aan hen allen heel veel sterkte gewenst. cees

  cees
 8. Dag lieve Sylvia, ik ga je erg missen.

  Je was zo lief , mooi, gezellig en spontaan . We hebben samen gewerkt in de kinderopvang, ik vergeet je nooit…

  De allerliefste collega en juf en moeder van twee zoontjes…

  Hier zijn geen worden voor… Het is niet te bevatten… Verschrikkelijk…

  Ik wens heel veel sterkte voor de familie en vrienden van Sylvia.

  I

  Olga Remmerswaal
 9. Onvoorstelbaar en niet te bevatten. Beste familie, vrienden en hardloopvrienden van HRR, gecondoleerd met dit grote verlies. Ook namens heel veel leden van Haag Atletiek.

  Carel Knoester
 10. Hartverscheurend nieuws in de krant. Sylvia, dat vrolijk lief meisje, zo plots uit ons leven gerukt. Onwerkelijk, ongelooflijk, onaanvaardbaar, toch waar. Kinderen, familie, loopmaatjes, veel sterkte.

  Jacques Beljon
 11. Beste familie en vrienden van Sylvia,

  Als oud collega van Vitalizee deel ik de schok en het medeleven met jullie allen. We hebben een lange tijd heel fijn samengewerkt. Het Vitalizee team was altijd heel betrokken en plezierig, waar Sylvia voor lange tijd deel van uit heeft gemaakt. Zij stond ook bij ons bekend als vrolijk en altijd vlijtig… Namens meerdere collega’s heel veel rust en kracht..

  Carolin Rolvink
 12. Wat een heftig nieuws om te horen. Het is zo niet te bevatten. We hebben samen gewerkt in de kinderopvang. Zo’n lieve vrouw voor iedereen. Er zat geen kwaad in en dan zo uit het leven gerukt. De wereld staat even stil als je het bericht op facebook leest wat massaal wordt gedeeld.

  Ik wil namens ons heel veel sterkte toewensen aan alle nabestaanden.
  Namens oud collega’s uit Wassenaar

  Martina Guijt
 13. Het is niet te bevatten…. Dit soort berichten lezen we vaker in de krant, maar als het dan een geweldig lief vriendinnetje van vroeger betreft… Verschrikkelijk. Ik was je door omstandigheden uit het oog verloren, maar niet uit het hart!! Heel veel sterkte voor haar dierbaren en clubgenoten. Till we meet again, lieve Syl!

  Jorinde
 14. Dit geloof je toch niet,dat dit zo gebeurd is onbegrijpelijk en verschrikkelijk.
  Steeds moet ik er aan denken het is niet te bevatten, door zo’n sukkel het leven moeten verlaten heel heel oneerlijk.Sylvia was zo’n lieve meid met leuke kinderen.Allemaal heel veel kracht en sterkte gewenst om dit grote verlies te dragen.

  Anita Kuiper
 15. Vreselijk om dit nieuws te lezen. Heel veel sterkte voor haar lief- en dierbaren. Ook de hardloopvrienden van haar club heel veel sterkte. Wat een gemis!!! Heleen

  Heleen
 16. Wat erg, wat erg, wat erg! Moet er steeds aan denken! Ik ken Silvia ook al zo lang, we hebben samen de marathon van New York gelopen en sliepen op dezelfde kamer.

  We gaan Silvia het lieve kleine ‘meisje’ zeker missen!

  Dag lieve Silvia!

  Familie en vrienden veel sterkte!

  Marjo van der Laan
 17. Ik heb het vreselijke nieuws over Sylvia gehoord en ben geschokt en verbijsterd.
  Heel veel sterkte voor de familie, de 2 kinderen en vrienden.
  Rust zacht lieve Sylvia.

  Enrico Sanders

  Enrico F. Sanders
 18. Ik kan het nog steeds niet bevatten. Verschrikkelijk. Syl, altijd hartelijk, altijd lief, altijd in voor een praatje, Intens triest dat haar kinderen zo vroeg al zo’n lieve moeder moeten missen. Wat zal haar plekje in de kleedkamer leeg zijn woensdag. Ik zal haar missen…

  Ik wil iedereen heel veel sterkte wensen bij dit verlies.

  Dag lieve Syl

  Saskia Verkaik
 19. Vreselijk nieuws, ik las het net in een e-mail, ik heb haar voor het laatst gezien in het voorjaar 2015, zo’n lief Indisch meisje, altijd een beetje verliefd op haar geweest. Ik denk nu nog aan ons gezellig samen zijn na de 2002 New York marathon in de avond in Madison square Park bij het standbeeld van president Chester A. Arthur (1881-1885), ze had een fles Port (verborgen in papier volgens de Amerikaanse wet) meegenomen, goed na een inspanning van 42km 195m, zei ze, ga je mij gezelschap houden?. Het doet mij echt pijn, ik zal je missen en rust zacht! Condolence voor de nabestaande.

  Robert J. Bonte
 20. Wat een verschrikkelijk nieuws. We hoorden het vandaag vlak voor de start van de 1 vd 4. Moest gelijk denken aan al die Z&Z lopen die we als groep liepen in de tijd dat we bij Ed liepen en het plezier wat we hadden. Wens familie en vrienden heel veel sterkte en steun aan elkaar.

  John van Wezel
 21. Wat tragisch, zo’n betrokken en lieve vrouw plots uit het leven weggerukt. Ik zal haar missen op de club.
  Veel sterkte voor de familie, 2 kinderen en vrienden

  Ellen Oosterbaan
 22. De gedachte bij de voornaam in het nieuwsbericht. Het zal toch geen bekende zijn?? En vanmorgen lezen dat het wel een bekende is.. Vreselijk!! Helaas te weinig tijd gehad, vanwege korte tijd bij de club, om Sylvia te leren kennen. Heel veel sterkte voor degene die haar wel kennen en voor de familie en nabestaande

  Debby de Vries
 23. We kunnen er geen woorden voor vinden. Sylvia, zo levenslustig, postief en vrolijk en nu overkwam je dit vreselijke ongeluk. Veel sterkte voor Jesse, Tyler, je familie, vrienden en onze clubgenoten.

  Sandra van den Berg en Leo van Geest
 24. Mijn eerste echte vriendinnetje meer dan 30 jaar geleden… Wat verschrikkelijk. Ik moet huilen.
  Wat moet dit erg zijn voor je nabestaanden, heel veel sterkte allemaal.
  Dag lieve Sylvia

  Martijn
 25. Wat een verschrikkelijk nieuws voor jullie vereniging. Heel veel sterkte toegewenst van een clubloze hardloper uit Hendrik Ido Ambacht. Voorheen lid van ARV Ilion Zoetermeer.

  André Pronk
 26. Zomaar van het ene op het andere moment uit het leven gegrepen.
  Familie, vrienden, kennissen en heel veel collega atleten van de Hague Road Runners, heel veel sterkte voor nu en aankomende tijd

  Lodewijk v Dongen
 27. Dit bericht heeft ons ook bereikt in Houston vanmorgen. Verschrikkelijk! Sylvia was altijd aanwezig in de groep van Ed toen we nog bij de hrr renden. We pasten op elkaars kinderen als we de z&z gingen rennen. We waren om de beurt zwanger, dus dat kwam mooi uit. Juist daarom beseffen we ons wat een klap dit moet zijn voor de kinderen, die hebben dezelfde leeftijd als de onze. Ze was altijd gezellig en sociaal, en wat konden we lachen als ze er was! Een half jaar geleden kwam ik haar tegen op Schiphol en hebben we nog snel even bijgepraat. We leven erg mee met iedereen in haar directe omgeving.

  Sigmund en Simonette Lentze
 28. Beste HRR-vrienden, gecondoleerd met dit verlies. Namens de organisatoren van de 1vd4-lopen heel veel sterkte de komende tijd. Sterkte ook voor de familie van Sylvia. Peter van Soest Sparta

  Peter van Soest
 29. En toen stond de tijd stil. Wat een afschuwelijk en verdrietig bericht. Wat een leegte. Sylvia , je had altijd zoveel liefde en zorg te geven aan de mensen om je heen. Ik denk aan hen, aan je vrienden en aan je hardloopmaatjes, aan je familie en vooral ook aan je twee mannetjes ❤️

  Ulla de Wreede
 30. Als ik iets lees over een ernstig ongeluk in of bij Den Haag hoop ik altijd dat het niet over een bekende gaat.
  En nu dus toch. Ik vind het echt verschrikkelijk.
  Heel veel sterkte voor de familie en alle vrienden.

  Ineke Schnitzler
 31. Onbeschrijfelijk en moeilijk te geloven. Wat een klap voor haar prachtige zonen en iedereen die haar lief was. Het zal een stuk stiller en killer zijn in de dameskleedkamer nu haar vaste plek leeg blijft.

  Hilde
 32. Nog steeds onwerkelijk dat Silvia er niet meer in ons midden is.
  Altijd vrolijk en in voor een gesprekje, voor tijdens en na het hardlopen.

  Familie, vrienden en kennissen veel sterkte met het verlies van Sylvia

  Marc Hornung
 33. Wat een afschuwelijk bericht. Heel veel sterkte voor de familie. Triest als kinderen zo jong hun moeder moeten verliezen door een stom ongeluk.

  Marianne van Grieken -Bär
 34. Een loopster is van ons heengegaan

  Ik ben een buitenstaander, maar las dit bericht via sociale media. Het greep mij als hardloper aan.
  Wat een tiest nieuws. En wat oneerlijk. Op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Ik wens alle mensen die haar nabij stonden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

  Arjan Kaashoek
 35. Wat een verschrikkelijk nieuws! Fijne lieve en knappe dame.. kids zonder zo’n leuke moeder. Ik wens alle familie en vrienden heel veel sterkte in deze in en in trieste periode.

  Ingrid Kuijpers
 36. Ik ben sprakeloos,

  ik zag zojuist het bericht en zie hoe jullie reacties zijn over haar. Zo lief en positief over haar.

  Ik wil graag heel veel sterkte toewensen aan de familie en vrienden.

  Michel Wolbersen
 37. Sylvia heeft zich met al haar positiviteit en aandacht voor lopers vaak ingezet bij de ZOT/CPC-runners trainingen. Wij bewaren hier hele goede herinneringen aan en zullen haar enorm missen. Heel veel sterkte voor haar familie en kinderen.

  Robert Ficker
 38. Vanmorgen voor de start hoorden we het slechte nieuws van Sylvia , heel veel sterkte voor haar naaste familie en met name ook voor de leden van haar loopgroep , ook ik wens jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies in jullie groep.

  Jan Vrieling
 39. Afschuwelijk. Ik ben er kapot van. Een heel fijn barmaatje en op woensdagavond atlijd gezellig achter de bar. Wat zal ik haar missen. Ik wens haar familie en vrienden heel veel sterkte.

  Raoul Mulder
 40. Wat vreselijk! Sylvia was altijd heel lief en hartelijk als ik haar tegenkwam bij een hardloopevenement, hoewel ik al ruim vijf jaar niet meer bij de Road Runners loop.
  Heel veel sterkte voor familie en iedereen die haar kende.

  Tineke van Woudenberg
 41. Wat een vreselijk nieuws. Een nachtmerrie voor iedereen die haar liefhad. Ik wens haar familie en (loop)vrienden heel veel sterkte om dit te verwerken.

  Yvonne Buijs
 42. Het bericht bereikte me vanochtend tewijl ik aan het werk ben in Tanzania, ver weg maar in gedachte weer even heel dichtbij Sylvia, haar HRR loopmaatjes en vooral ook haar gezin en familie. Heel veel sterkte. Dit laat maar weer eens zien hoe kwetsbaar het leven is.

  Dave Boselie
 43. Sylvia ik ga je missen.
  Je glimlach, jouw positiviteit en je doorzettingsvermogen. Een geweldige mooie veel te bescheiden vrouw.
  Heel veel sterkte toegewenst aan familie en vrienden.

  Angelique de Groot
 44. Lieve mensen van ‘de club’ van Sylvia,
  Ontzettend bedankt voor jullie lieve berichtjes. De club was naast haar familie, alles voor haar. We zouden het fijn vinden als jullie ook bij het afscheid zijn.
  Hartelijke groet,
  Debby (zus)

  Debby van de Goor
 45. Hier wordt je stil van. Niet te bevatten. Een lieve moeder van twee lieve kindjes. Altijd vriendelijk en gezellig! Zo in en in triest. Iedereen veel liefde, sterkte en kracht toegewenst. En een extra dikke knuf voor Jesse en Tyler

  Diana Kuiper
 46. Afschuwelijk. Hoewel ik al een tijd niet meer bij de club ben, is dit een schok om te lezen. Heel veel sterkte aan een ieder die haar na stond.

  Edwin Claassens
 47. Wat een vreselijk verlies en verdriet. Zo uit het leven gerukt, deze mooie, vrolijke vrouw. Gecondoleerd familie en naasten en sterkte, ook voor de club en haar leden.

  Natalie Moreno
 48. Als ik bardienst had op woensdag, zat Sylvia gezellig met haar loopgroepje een drankje te doen en ze was altijd vrolijk en had het naar haar zin. Wat zullen we haar missen. Heel veel sterkte voor de nabestaanden en vrienden.

  Simone Rentier
 49. Zo onwerkelijk, zo veel verdriet voor haar twee nog zo jonge zonen Jesse en Tyler en haar familie. Een groot gemis voor iedereen die haar kent. Heel veel sterkte toegewenst.

  Louis KAINDE
 50. Altijd goed gemutst. Altijd die heerlijke lach. Die spontaniteit. Enthousiast. Trots op je zonen. Blij met je nieuwe baan.
  En dan ineens dit.
  Oneerlijk. Onrechtvaardig. Onherroepelijk. Uit het leven gerukt. Shit, shit, shit.

  We wensen de familie, vrienden en HRR vrienden veel sterkte toe. Wat een klap.

  Nico en Els Trotsenburg
 51. Afschuwelijk! Geen woorden voor en niet te bevatten.
  Heel veel sterkte aan alle familie en vrienden…

  Zo’n lief en altijd vrolijk mens zal door velen gemist worden…

  Mirjam en Johannes
 52. Ik ken Sylvia, lieve, gezellige en warme vrouw van de training bij Ton en van de woensdagen als ik bardienst had, de gezellige groep v Marcel.
  Ik wens de familie en haar vrienden veel sterkte toe !
  Dit is niet te bevatten !

  Els de Vries
 53. Wat een afschuwelijk nieuws.
  Mijn loopmaatje van groep Ed Zijl en barmaatje.
  Ik heb er geen worden voor. Het is een zwaar verlies voor haar kinderen en familie.
  Ik wens de kinderen en familie veel sterkte met het verwerken van het verlies van Sylvia Impal.

  Ruud Noordman
 54. Ik kan het nog niet geloven.

  Altijd vrolijk en wat hebben we gelachen toen ze bij mij liep.

  Het is een gemis.

  Heel veel sterkte voor de Fam. en vrienden.

  ed zijl
 55. Verschrikkelijk nieuws.. wat kan het leven onvoorstelbaar hard en meedogenloos zijn.. Wij verliezen een ontzettend leuke en lieve hardloopster.. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden…

  Ed Reinicke

Reacties zijn gesloten.