Svenja, Floris en Joris: klaar voor de CPC

Svenja, Floris en Joris: klaar voor de CPC

Drie lopers van verschillende niveaus die alle drie serieus getraind hebben voor de halve marathon van de CPC. Drie verschillende lopers met verschillende doelen. De redactie sprak ze tijdens hun voorbereidingen én zal ze na afloop van de CPC naar hun ervaring vragen. Het hele interview lees je over een weekje in HRR Magazine!
Maak nu alvast kennis met Svenja, Floris en Joris


Hardlooppaspoort

Svenja Westerduin

Naam: Svenja
Leeftijd: 39
Hardloper sinds: ik wil mezelf niet het stempel hardloper geven, maar ik loop sinds een jaar of 10 afwisselend fanatiek en ver.
Gestart met hardlopen omdat: buitensporten zoveel fijner is.
Doel CPC: rennend de finish over.
Hardlopen is voor mij: een manier van ontspannen, reden om meer naar buiten te gaan en een manier om fit te blijven.
Mijn voorbeeld als loper is: ik zit niet zo erg in de scene, maar iedereen die met wat voor doel dan ook zijn hardloopschoenen aantrekt is een topper!

Hardlooppaspoort

Naam: Floris
Leeftijd: 40
Hardloper sinds: een jaar of 15
Gestart met hardlopen om fit te blijven
Doel CPC: onder de 1:20 lopen
Hardlopen is voor mij: ontspanning, fit blijven en gezelligheid
Mijn voorbeeld als loper is: Eliud Kipchoge

Hardlooppaspoort

Naam: Joris
Leeftijd: 41
Hardloper sinds: ongeveer 2,5 jaar
Gestart met hardlopen omdat: ik tijdens het zaalvoetballen een stevige hamstringblessure had opgelopen en de fysiotherapeut me aanraadde om via een hardloopschema rustig op te bouwen. Sindsdien ben ik door blijven lopen.
Doel CPC: de finish!
Hardlopen is voor mij: ontspanning, nieuwe paden ontdekken en grenzen verleggen.
Mijn voorbeeld als loper is: de vier automonteurs uit de film De Marathon: met inzet en motivatie kan iedereen de finish halen.