Overlijden Jacques Overgaauw

Maandagavond 4 maart is tijdens de training onze zeer gewaardeerde en geliefde trainer Jacques onwel geworden. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In de loop van de avond kregen we het bericht dat Jacques overleden was. Wij zijn diep verslagen. Wij wensen familie en vrienden sterkte bij het verwerken van dit plotselinge verlies.

Het bestuur

 

135 Reacties

 1. George Taal

  Ongelooflijk bericht. Eind januari was Jacques nog met zijn sportieve groep lopers bij ons in Zeeland, in kasteel Westhove, Oostkapelle. Prachtige looptochten met elkaar in de sneeuw.
  Altijd enthousiast net als 5 jaar geleden toen we hem leerden kennen in hetzelfde Westhove.
  Ook zijn gastvrijheid bij hun thuis in den Haag toen we voor de CPC kwamen.
  Trots liet Jacques zijn mooie clubgebouw zien in Wassenaar.
  Mooie herinneringen aan een aimabel en betrokken sportman. Fijn dat we dit mochten meemaken met hem. We zullen hem missen.
  Ik wens zijn vrouw, kinderen en familie alle sterkte toe met dit grote verlies.

  Hans Corbijn en George Taal

 2. Margery

  Tot mijn schrik hoorde ik dat Jaques tijdens de training was overleden, kan het haast niet geloven
  Jaques was een hele goede joviale trainer, het spijt me dat hij er niet meer is, condoleances aan familie en close vrienden.
  Margery

 3. Paul Hagebeek

  Ben erg geschrokken van de overlijdens advertentie van Jacques. Heb een tijd lang mee “mogen” lopen met hem. Altijd pret, plezier, afzien. Ook nadat ik niet meer in verenigingsverband liep en Jacques tegenkwam bij een wedstrijd kende hij me nog en spraken we of riep hij iets opbeurends. Veel sterkte voor familie en bekenden.

  ONLY THE GOOD DIE YOUNG

 4. Jolanda Groot

  Lieve Sjaak, Tijdens een trainingsweekend op Texel sprak ik je geloof ik voor het eerst. Je viel me op als een erg lieve en hartelijke man en ik voelde me daardoor echt wat meer thuis. Ik gaf je aan het eind een handpop van een schaap dat ik op Texel kocht omdat ik je gewoon zo’n lieverd vond en omdat ik vond dat je met je witte krullen wel wat van een schaap weghad ūüėČ
  Nadat ik me al een hele tijd niet meer op de club had laten zien kwam ik je een keer tegen, natuurlijk uitgerekend bij Nico’s snackbar.. (oeps…) Omdat je zo lief en bemoedigend was ben ik de zaterdag erop weer naar de Roadrunners gegaan. Wat een autenthiek en prachtig mens was jij Sjaak! Heerlijk om mee te maken!
  Ook mijn gedachten gaan erg uit naar de mensen die hem zo moeten missen. Mijn oprechte deelneming met het verlies van Sjaak.
  Jolanda Groot

 5. Harold

  Jacques was in vele opzichten uniek. De manier waarop ik bij de groep werd ge√Įntroduceerd, de leuke plekjes die hij steeds wist te vinden voor de training, zijn grapjes, zijn schouderklopjes en zijn aanmoediging als hij merkte dat je het even zwaar had. Hij hield zijn schaapjes goed in de gaten en het was altijd leuk om met Jacques te trainen.
  Ik wens de familie en vrienden veel sterkte toe.

 6. Cees

  Vanmiddag afscheid genomen van Jacques Overgauw, man, vader, opa en clubmens, indrukwekkend, de enorme waardering voor deze unieke man buiten en binnen onze club. Dat kwam tot uitdrukking door z’n (klein) kinderen, zus en een aantal van onze leden. Dank jullie wel, die het hebben gedaan, het uitsperken van onze gevoelens voor deze man die we onze club nooit mogen vergeten.
  Cees

 7. Mark de Jonge

  Wat een indrukwekkende dienst zeg en wat een gigantische opkomst. Hieruit blijkt eens temeer wat een geliefd persoon je was.
  Rust zacht Sjakie

 8. Debbie Baak

  Lieve lieve Sjakie, wat was het een mooi afscheid. Veel te vroeg, dat wel…
  We gaan je missen. Rust zacht. Liefs Debbie

  Heel veel sterkte voor de familie en dierbaren.

 9. Debbie Brongers

  Dag lieve Jacques,

  Eigenlijk vind ik jouw einde nog steeds niet te bevatten. Nooit meer de kans om je tegen het lijf te lopen in een of andere snackbar, of zomaar onderweg in Den Haag, nooit meer die schaterlach en een knuffel. Nooit meer die aanstekelijke levensvreugde.

  Het spijt me zo dat ik vandaag niet bij de herdenkingsdienst aanwezig kon zijn, dat had ik heel graag gewild. Als schrale troost heb ik veel gehad aan het samenzijn met de lieve mensen van jouw loopgroep afgelopen donderdag.
  Vanmiddag ben ik in gedachten bij je geweest, bij je familie, en bij alle andere mensen die vandaag aanwezig waren, omdat je een speciale vent bent, was en altijd zult blijven. Ik hoop dat je energie snel weer terug op aarde komt, het is nu al kil zonder.

  Veel liefs, Debbie

 10. Sacha Zijlmans

  Mijn condoleances aan alle nabestaanden van Jacques. Hij blijft bij mij in gedachten als een geliefd man, altijd energiek en vrolijk en oprecht ge√Įnteresseerd hoe het met je ging. Een groot verlies voor HRR en voor iedereen die hem kende. Sterkte iedereen met het verwerken van dit verlies.

 11. Heidi van der Veer

  Jacques was een sociaal mens of je nu in groep een of tien liep hij had voor elke loper een vriendelijk woord een voorbeeld ! Jammer dat we je nooit meer zullen zien.
  We wensen de familie sterke bij het verwerken van dit grote verlies.
  Gerrit en Heidi van der Veer

 12. Marjolein en Karel Ronday

  Kwam tot vorige week Jacques bijna dagelijks tegen met het uitlaten van ons hondje Joop.
  Jacques had altijd een aai en een lief woord over voor onze kwispelaar. Hij gaf aan een “hondenman” te zijn. Dus Jacques, als er een hondenhemel is…………

  Voor een dergelijk verlies zijn nagenoeg geen woorden te vinden.
  Wij wensen de familie sterkte in de verwerking voor de komende tijd. Marjolein, Karel en Joop. (Colignystraat 87).

 13. Jaap Koning

  Gozer wat ga ik die uitgestoken hand en gulle lach van je missen.
  Anja en Jaap Koning

 14. Carine Nabuurs

  Jacques, ongelofelijk dat we je nooit meer zullen zien en horen.
  Sinds 2000 met regelmaat bij ons in en om het huis. Vakwerk door jou, Myra en Frans.
  Ellenlange gesprekken over hardlopen, voetbal, en sport in het algemeen.
  Altijd de kinderen erbij betrekken met een grap en een grol.
  We zullen je missen. Het was fijn om je te kennen.

  Voor Coby, Myra, Marcel, Monique en kleinkinderen en Frans heel veel sterkte

  Jos, Carine, Koen en Saskia

 15. Pieter Hulskamp

  Ik heb in de periode 1991-1995 een aantal jaren in de groep van Jacques meegelopen. Ik zal Jacques missen als een altijd vrolijke en opgewekte trainer. We hebben met elkaar veel plezier gehad vooral tijdens marathons en andere wedstrijden in binnen en buitenland. Jacques, we zullen je missen. Coby en de rest van de famelie wens ik veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

 16. Ellen de Jonge

  Gecondoleerd met dit grote verlies! Ik heb een paar keer met Jacques’ groep gelopen, en hem een paar jaar gekend als een hele hartelijke en enthousiaste man.
  Voor de HRR en de familie: veel sterkte !!
  Ellen

 17. GerardBoon

  Mijn condoleances aan de familie en sterkte met het verwerken van het plotselinge wegnemen van een man die altijd “”warmte”” uit zal blijven stralen ook al is hij er nu niet meer.

 18. Selma Mulder

  Twintig jaar geleden kwam Jacques voor het eerst bij ons over de vloer: om de nieuw aangebouwde serre te schilderen. Daarna zijn hij, Frans, Myra en Cees nog vele malen geweest, soms weken achtereen, om het huis en kantoor te schilderen. Het is allemaal zo mooi geworden! Het was bovendien zo leuk als hij er was. Een zoen bij aankomst en vertrek, zonnebloemen toen ik veertig werd (lang geleden, maar ik ben het nooit vergeten), altijd die opgewektheid en hartelijkheid… Hij was ook erg druk. Je moest bovendien lang wachten voor hij tijd had en dan werd het vaak nog weer uitgesteld op de valreep. Maar dat hadden zijn klanten, waaronder ik, ervoor over. Want wie Jacques als schilder heeft gehad, wil geen ander meer.

 19. Marijke Besselink

  Zondag de CPC gelopen terwijl ik al weer jaren in Limburg woon. Ik hoopte je lach en je grijze krullebol vandaag nog te zien maar in plaats hiervan hoorde ik het ongelooflijke nieuws. Ik kon het niet geloven en heb er de hele weg aan moeten denken.
  Jacques ik heb in groep 4 jaren met je gelopen en je hebt me met het virus van hardlopen in de mooie natuur gecombineerd met veel humor besmet. Ik blijf je hiervoor ongelooflijk dankbaar en je blijft altijd in mijn hart. Een dikke traan loopt over mijn wang nu ik dit schrijf. Kus…

 20. Trudy de Lange

  Lieve Jacques, ik ben nog steeds vol ongeloof. Maandag avond was je maar enkele meters van ons vandaan toen we het droevige bericht hoorde. Naast mij ligt een briefje met door jouw geschreven email-adres.
  Je zei, het begint met JLOVE-RGAUW@….waar ik hard om moest lachen.
  Je had je familie al ingelicht dat er foto’s van het trainingsweekend onderweg waren.Helaas Jacques,je hebt ze nooit mogen bewonderen.
  Ik zou binnenkort bij je langs komen om skype te installeren zodat je met Pascal in Zweden kon communiceren. Samen hadden we al de grootste voorpret.
  Je was altijd zo aardig, belangstellend gewoon een warm mens.Nooit meer die schouderklop,nooit meer je ondeugende ogen,nooit meer high five ,nooit meer die arm om me heen.
  Dank voor alle positieve herinneringen die je hebt achtergelaten.
  Ik zal je missen.
  Ik wens iedereen die Jacques kent heel veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies te dragen.

 21. Frank en Marion

  Lieve Jacques,

  Vandaag hebben we met jou op en in ons hart de CPC gelopen. Heel vreemd en onwezelijk, maar toch heel goed om dit gedaan te hebben. Ruim 20 jaar geleden, was jij onze trainer. Na de eerste paar 100 meter hadden we ‘het snot al voor de ogen’. Zo snel ging je. Maar je moedigde ons aan om toch weer een tandje harder te gaan. En altijd met een lach, knuffel en grapje. En zo is het de afgelopen jaren altijd geweest. Ook weer tijdens het afgelopen trainingsweekend. We hebben heerlijk met elkaar door de sneeuw gelopen. En daarna gedanst, gelachen en gepraat. Dank voor al deze mooie momenten. We gaan je ontzettend missen.

  Lieve familie Overgaauw. Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa. Een leven zonder Jacques is moeilijk voor te stellen.

  Liefs, Frank en Marion

 22. Hans Beudeker, Francien Onderdijk

  Lieve Jacques,
  Vanmiddag, tijdens de CPC, hoorde ik van je overlijden. Ik dacht, hoopte dat ik het niet goed had verstaan. Thuis heb ik gelijk de site van HRR opgeroepen.
  Verdomme, het is echt waar. Jacques is niet meer. Op dit moment weet ik niet of je al bent begraven of gecremeerd. Als dat niet het geval is, ik hoop het, zullen we bij je laatste gang aanwezig zijn.
  Ook ons huis, Vogelwijk, behandelde je met zorg en de nodige deskundigheid. Wat een vakman. Als we weer eens bij HRR kwamen buurten, was het hartverwarmend zoals je ons begroette.
  Rust zacht en vredig, lieve, lieve man.

 23. Andrea

  Hee lieve Jacques,

  je was het warm, kloppend hart voor velen. In een onafgebroken stroom steeds maar weer gevend en gelukkig ook ontvangend vanuit je hart.

  We zijn blij dat wij als gezin jou gekend hebben, dat je in ons leven bent geweest en dat wij stukken van jouw leven mochten delen.

  Het gevoel nu is een soort verlaten gevoel. jij hebt ons plotsklaps moeten verlaten en wij voelen ons verlaten.

  Tegelijkertijd weet ik dat je van boven af een oogje in het zeil blijft houden. Ook samen met Ron. Bepaalde dingen gaan gewoon door, daar heb ik alle vertrouwen in.

  Dank voor wie je was!

  Andrea, Jan, Dylan en Chloe

  Lieve Coby, Myra en Marcel, Monique en kleinkinderen, Frans ook,

  weet dat ik altijd voor jullie klaar wil staan!

  veel liefs Andrea

 24. Robert J. Bonte

  Mijn condoleances aan de familie Overgaauw en sterkte met het verwerken van het plotseling wegnemen van Jacques uit dit leven op aarde. Wat moet ik zeggen over Jacques, ik heb eigenlijk geen negatief woord over hem. Ik was gelooflijk de enige, zo’n gevoel kreeg ik, die hem Jacques noemde, de Franse uitspraak dus en niet Sjaak. Ik ken hem sinds 1995 en zal hem missen, als ik hem zag, gaf hij mij altijd een gelukkig gevoel en moest altijd om hem lachen, zowel innerlijk als uiterlijk, al zei hij niks grappigs. Ik heb vroeger wel eens met zijn groep gelopen, toen ik nog een atleet was ;-), ik genoot toen altijd van zijn kruip-door-sluip-door paadjes, soms leek het wel een ‘survival run’ van de ‘Navy Seals’. Ik zal ook de gesprekken met hem missen, die wij soms hadden over de geschiedenis van Nederland, in het bijzonder over de V.O.C., die wij soms hadden, waar hij wel eens interesse in had. Vergeten zal ik hem nooit, elke keer als ik naar mijn werk fiets, dan rijd ik langs zijn straat ’s ochtends vroeg en dan zag ik hem zijn wagen inladen en dan hadden wij een gesprekje voor dat wij aan het werk gingen, ik zal het missen. Jacques, het gaat je goed in het volgende leven! Requiescat in pace.

 25. Monique Hoppenrouwer

  Dag lieve Jacques, Je was voor mij een kanjer, je trok mij er ook altijd door heen als ik weer liep te mopperen,niet op jou maar gewoon op alles.dan maakte jij weer een grap en dan ging ik weer. bedankt voor het hardlopen. voor de familie heel veel sterkte en kracht met dit grote verlies.

 26. Pierre van Leeuwen

  Jacques, als we elkaar zagen, altijd die schouderklop, altijd een praatje, altijd een lach,
  altijd opgewektheid, altijd energie. Ik ga je missen.

 27. Bart Dankloff

  Jacques, altijd vriendelijk, vrolijk en motiverend. Het zal vandaag een hele speciale CPC zijn. Familie en vrienden heel veel sterkte.
  Bart

 28. Jéjé

  Jacques was een mens voor de mensen. Zo is hij een voorbeeld voor ons allemaal. Altijd echte belangstelling en een steun voor wie hij iets kon betekenen. Als hij op de club de zaal binnenkwam, de klapdeur open deed, kwam er echt iemand binnen, meteen contact door een groet of een schouderklop. Altijd hartelijk en positief.

  Jacques, je bent veel bij ons thuis geweest en elke dag kijken we, nu met gemengde gevoelens, naar al die kleuren die met jouw advies zijn gekozen. Jouw liefde voor het vak en voor mensen blijkt eruit.
  We hopen dat je het goed hebt; als één dat toekomt ben jij het.
  Jéjé en Nanda

 29. Dannis van den Berg

  Ik kan het nog steeds niet bevatten dat Jacques er niet meer is, was maandag op de club aanwezig toen deze trieste gebeurtenis plaatsvond. Ik ken Jacques al meer dan 25 jaar via de club en ken hem niet anders dan als een enthousiaste en altijd vrolijke trainer die altijd voor iedereen klaarstond. In die 25 jaar heb ik hem een aantal keer behandeld, maar alleen voor lichte blessures. Het is nog steeds bizar dat Jacques zo aan zijn einde is gekomen, in het harnas maar veel en veel te jong. Jacques je zal altijd in mijn gedachten blijven

 30. Henk en Geertje

  Jacques, ook na enkele dagen onbegrijpelijk dat je over enkele weken niet zoals altijd vroeg in de ochtend aanbelt om aan het huis dat 43 jaar onafgebroken qua schilderwerk aan jou was toevertrouwd weer het nodige te doen. Negenendertig jaar was jij er met jouw team voor ons. Soms een paar jaar niet, dan weer heel intensief. Soms een groot karwei, soms even alles nalopen.

  Je was een vakman pur sang. Maar dat niet alleen, je was een uniek mens door een al te zeldzame combinatie van eigenschappen. Je kon heel goed luisteren en erg goed vertellen; je was een heel effici√ęnte vakman, maar ook een verstandig adviseur. Bovenal, een warme persoonlijkheid, die we vanaf een steiger in de buurt of bij ons in huis, erg zullen missen.

  Je laat ook voor ons een lege plaats achter. Ons meeleven gaat uit naar Coby, kinderen en kleinkinderen, en ‘ het team ‘,

  Henk en Geertje

 31. de Paulus

  Dag Sjaak,

  Je bent aan “The Big Sleep” begonnen, zo onverwacht.
  Morgen CPC, m’n zoveelste.
  I’m driftin’ back.

  Kwam in ’87 bij de club, en ook al zegt m’n moeder van niet; jij hebt me leren lopen.
  Bedankt Sjaak.
  Groep 4, beetje hardleers; “Jongens het is extensief!!!” hoorden we je in de verte nog roepen. Ik heb je schema’s nog.
  I’m driftin’ back.

  Draai veel Neil Young de laatste tijd.
  Hey now now! Hey now now
  I’m driftin’ back

  We hebben elkaar al jaren niet meer gezien en toch denk ik vaak aan je. Lange duurtrainingen, gekke gedachten, mannen die blijven inspireren.
  Voor mij sta je in het rijtje Jan Knippenberg, Ron Teunisse, Jacques Overgaauw.
  I’m driftin’ back.

  Over 5 weken Rotterdam.
  Hoop stiekem dat je een stuk met me meeloopt.
  Bedankt Sjaak.

  I’m driftin’ back.
  Ik ga je zien Sjaak.

  de Paulus

 32. Frank Soonieus

  Een maand geleden kwam ik je nog tegen. Je was vanuit Bezuidenhout op weg naar het strand en hoewel je haar dunner werd was er nog steeds die kwajongenslach. Ik ben blij dat ik je tegen mocht komen. Rust zacht.

 33. Raoul Mulder

  Beste Jacques,
  Wat naar dat jij ons zo plotseling ontvallen bent. Behalve dat je een zeer hardwerkende, sportieve man was, was je ook een zeer warme en sociaal voelende persoonlijkheid. Ik zal je heel erg missen en geloof er in dat je op een goede plaats belandt. Dat heb je zeker verdiend. Ik wens je familie en vrienden (dat zullen er heel veel zijn) heel veel sterkte met dit met dit keiharde verlies.
  Raoul.

 34. B.W.v.d. Bergh

  Van Lex Cabral een lid van de vereniging kregen wij dit trieste bericht.
  Al hebben wij jullie jaren niet gezien het deed ons toch veel.
  Jullie en onze kinderen zaten op zwemvereniging DSZ. ( Esther en Bianca)
  Wij wensen jullie veel sterkte toe.
  Bert en Els v.d. Bergh.

 35. Ed Berkel

  De buren lieten het huis schilderen en ons, recent gekochte, huis moest ook geschilderd worden. De buren regelden een offerte van Jacques, zodat beide huizen in een keer konden worden aangepakt. De offerte kwam: 1 regeltje met een bedrag. Ik belde en je kwam langs om kennis te maken voordat de klus begon. Er was onmiddellijk een klik, we praatten lang over van alles; hardlopen, de economie, de kinderen, en …. Ja, er zou ook geschilderd worden. Myra, Frans en Jacques kwamen een paar weken later en zijn een aantal weken gebleven. We waren 1 grote familie, altijd vrolijkheid, altijd warmte, altijd een goed gesprek en hard werken. Je gaf me allemaal tips over klussen die ik in het huis deed en met onze zoon sprak je langdurig over zijn studie. Toen de klus klaar was miste ik je direct. Gelukkig werd een aantal maanden later de trap nog geschilderd en toen je de rekening ’s avonds kwam brengen zaten we nog aan tafel. Je schoof aan en bleef lange tijd als een vriend die weer terug was. Deze weken veel aan je gedacht, ik had wat vragen over het huis en wilde weer even met je praten, je stem weer horen. Gisterenavond hoorden we het vreselijke nieuws van onze buren, die ook al zo’n band met je hadden en je al lange tijd je kenden. Ik ga je missen, je energie, je opgewektheid, altijd een oplossing klaar en altijd nieuwsgierig naar alles wat om je heen gebeurde. Je was een heel mooi mens. Veel sterkte voor de naaste famile en vrienden.

 36. Henk Nottrot

  in 1984 ben ik begonnen met hard lopen bij de HRR,ook Jacques begon destijds in dezelfde groep als voorbereiding op de cpc.Wat vreselijk om te horen dat dit is gebeurd.
  Sterkte aan de familie met dit verlies.Henk Nottrot

 37. John de Gier

  In het verre Marokko krijg ik het trieste bericht, dat Jacques is overleden. terwijl ik geniet van het mooie landschap, blijft dit plotselinge afscheid van Jacques mij bezig houden.
  Ik heb Jacques leren kennen, als een uiterst vriendelijke man met een warme belangstelling voor de mensen om hem heen. Het overlijden van Jacques is een groot verlies voor zijn gezin, voor zijn familie en vrienden, maar zeker ook voor onze vereniging. Ik wens allen, die Jacques hebben mogen kennen veel sterkte, om dit verlies te verwerken.

 38. Joop Seitzinger

  Oh oh Sjakie wat doet dit pijn nu je er niet meer bent.
  De trainingen, weekendjes en iedere zomer bij jouw te werken.
  En als we op de steiger stonden en het zonnetje hoog aan de
  Hemel stond en jij dan riep ( Jopie heb je al parels op je jut)
  Ik ga jouw vreselijk missen.
  Coby Monique Myra Marcel en kleinkinderen heel veel sterkte bij het
  Verlies van deze geweldige man

 39. Inez Stärk

  Wat een schok, ik ben er helemaal stil van. Geweldige herinneringen komen terug, de vrolijkheid in groep 4, Jacques lange benen die eindeloos en makkelijk langs iedere loper ging voor een kort praatje tijdens de training, en mijn vakke slappe lach die ik kreeg in een groep die niet stuk kon. Dankzij Jacques. Alle verschillen binnen de vaak aparte lopers vervielen binnen zijn trainingen. Dankzij Jacques. Ik ben nog steeds een actieve loper. Dankzij Jacques.

  HRR heeft een geweldig warm mens en inspirerende trainer verloren.

  Ik wens zijn familie en vrienden heel veel sterkte.

 40. Monique van Agthoven

  Lieve Jacques,
  Ongeloof en verdriet bepalen deze week, ik kan het gewoonweg niet bevatten. Wat is dit een ontzettend groot verlies voor je familie en alle medelopers en vrienden van de HRR. Ik heb ruim 3 jaar onderdeel van jouw “posse” mogen zijn en je leren kennen als een heel bijzondere, attente en altijd opgewekte man. Ook als het even tegenzat. Ik herinner me de bijzondere routes, dwars door de natuur en soms ook over ongebaande paden en altijd wist je wel iets bijzonders over de plek of hoe het er vroeger was te vertellen. Je bent een topper en altijd een gigantische steun geweest. Ik zal je missen! Heel veel sterkte aan je familie en aan alle medelopers toegewenst.

 41. Gerrit v.d.Hengel

  Verdomme Sjaak,zelfs nu na vier dagen is het nog niet te bevatten dat je er niet meer bent.
  Jouw enthousiasme tijdens onze vele trainingen, je gedrevenheid in het werk.
  Het is voor mij een grote levensles. Met 67 jaar had je nog de ambitie van een jonge vent,
  we zouden nog klussen gaan uitvoeren, hardlopen , fietsen…..
  Helaas de voorzienigheid bepaalde anders.
  Jouw motto; niet zeuren gewoon doorgaan,sommigen zullen mischien beweren dat het je fataal is geworden.
  Voor mij echter zul je altijd een voorbeeld blijven,
  Ik ga je heel erg missen vriend.

 42. Marian van Eck

  Coby, Monique, Myra, Marcel en de kleinkinderen Gecondoleerd met het verlies van
  Jacques.Was een grote schok voor ons. Kan het nog steeds niet bevatten. veel te vroeg is hij heen gegaan. het was zo heerlijke chaoot. Uit ons hart gaat hij nooit.
  heel veel sterkte de komende tijd.

 43. Leon en Mukta

  Lieve Jacques,
  Het is alsof jij en al je energie nog zo nabij zijn. Je hebt de afgelopen jaren zoveel bijzondere momenten met ons gedeeld, ons huwelijk, de geboorte van onze Thomas, ons hele huis strak in de lak… ! De gezelligheid, je passie voor het lopen en de club, wat gaan we je missen Jacques. Een paar weken geleden heb je zelfs nog het nieuwe behang in onze kinderkamer geplakt….we denken elke dag aan je!
  Coby, Myra, Monique, Marcel en kleinkinderen veel sterkte gewenst.
  Mukta, Leon en Thomas

 44. Frank de Ruijter

  Het is alweer een aantal jaar gelden dat ik met heel veel plezier met je in Groep 4 liep. Het was soms echt een zooitje ongeregeld, maar we hebben altijd erg veel lol gehad. Ik denk nog vaak terug aan jou en groep 4. Je was een warm en allom geliefd persoon. Vaarwel Jacques!

 45. Ben van Kan

  Als ik al die reacties lees van leden en oud-leden, geeft mij dat een erg warm gevoel en de bevestiging hoe groot de betrokkenheid van mensen wordt als je samen èèn doel: het hardlopen, voor ogen hebt.
  Het (samen) afzien en daardoor jezelf en anderen leren kennen zorgt voor een bindende factor. Jacques was een man die dat altijd voor ogen heeft gehad en die daar zijn eigen unieke invulling aan gaf.

  Het plotselinge heengaan van Jacques veroorzaakt een wond, die nu erg veel pijn doet, maar die ook weer langzaam zal helen en uiteindelijk een blijvend litteken achter zal laten. Dat is -hoe gek het ook klinkt- op een bepaalde manier goed, want daardoor vergeten we de belangrijke dingen in het leven niet.

  Persoonlijk ervaar ik en volgens mij mijn hele groep het plotselinge verlies van Herma -bijna een jaar geleden- als een identieke gebeurtenis. Die wond doet nu weer zeer, maar ook ik weet dat de tijd …. en uiteindelijk is er het litteken dat zorgt voor een blijvende herinnering, want het leven gaat verder en de volgende week is er weer gewoon training.

  Ik ben trots op de mensen van de groep van Jacques, die afgelopen donderdagavond op de club hebben laten zien, wat mensen voor elkaar kunnen betekenen en ik had echt het gevoel dat Jacques daar gewoon midden in zat.

  Jacques, niemand had gedacht dat we vandaag zo tegen elkaar zouden praten, In de verleden tijd ipv in de tegenwoordige tijd en dat blijft heel erg raar……

 46. Avram den Heijer

  Jaques,

  Toen ik voor het eerst op de club kwam lopen zei jij ga maar een keer met mij mee dan leer ik je echt hardlopen. Alhoewel ik nooit echt bij je heb gelopen maar in het verleden zo af en toe met je groep mee mocht was top! Vaak hebben we op trainingsavonden lol gehad over feestjes en trainingsweekenden weg. Laatst kwamen we elkaar nog tegen op een van je schilderprojecten en liet je me vol trots je vakmanschap zien. Sjaak, bedankt voor al het goeds je was een warm en oprecht mens. Rust zacht.

  Avram

 47. Henk Breugom

  Wat een schok te moeten lezen dat Jacques er niet meer is.Ik heb nooit met hem getraind,toch viel mij altijd op hoe betrokken hij bij iedereen was.Een groot verlies,voor zijn familie op de eerste plaats,maar ook voor onze club.Zo zie je maar weer eens wat werkelijk belangrijk is in het leven.Iedereen is maar een mens van de dag.Rust zacht Jacques……Vaarwel

 48. Lex Cabral

  Jacques,
  Ik kwam vandag thuis van een midweekje Ardennen en was door Jan Roos gebeld.
  Die zei van Heb je het gehoord van Jacques.
  Ik wist meteen over wie hij het had en een naar gevoel ging door me heen.
  Toen vertelde hij mij wat er gebeurd was. Ik wist niet wat ik hoorde.
  Jacques ik kende jou als altijd vrolijke man, je had altijd oor voor iedereen.
  Ik zal met velen jou missen.
  Familie en kennissen gecondoleerd en zeer veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Lex Cabral

 49. Jolanda Messerschmidt

  Lieve Jacques, wat was ik graag nog eens met je meegelopen, lekker mopperend dat je weer eens te hard voor me ging of omdat we weer eens onder hekjes moesten doorkruipen om toch die speciale route te lopen. Wat ga ik dat enthousiasme missen en die arm om mijn schouders. Nog steeds het gevoel dat we in een bizare droom zijn beland. Wens de familie en ook de alle (oud) lopers heel veel sterkte met het verlies van deze kanjer.

  Jolanda Messerschmidt

 50. Barbara van Gessel

  Lieve Jacques, wat ga ik jou missen, mijn maatje, steun en toe verlaat, jou knuffel, je lach, al de leuke grappen, je verhalen. Wat hebben we toch veel lol samen gehad. Toen ik begon met lopen kon ik niet voorstellen dat lopen nou leuk was. Door jou is lopen ook nu een passie van mij en geniet ook elke keer weer. Kan me niet voorstellen dat we nooit meer samen naar de club gaan.

  Je maakte mijn leven mooier, ik hoefde je maar te zien en ik voelde me al beter. Je hebt me zo vaak uit een dal gehaald door samen met mij te lopen, er gewoon te zijn.

  Bedankt dat je me al die mooie plekken hebt laten zien en het was nog extra bijzonder omdat ik samen met jou was.

  Ik weet nog niet zo goed wat ik zonder jou moet, maar ik beloof dat ik blijf lopen en blijf gaan naar al die fantastische plekken. Het zal niet hetzelfde zijn maar ik weet zeker dat je dan bij me zal zijn.

  Coby, Myra, Marcel, Monique en kleinkinderen heel veel sterkte, een hele lieve en bijzondere man is veelste vroeg weggegaan.

 51. Georgette

  Lieve Sjaak!
  Woorden schieten te kort, foto’s vanaf de oprichting HRR bij trainer Hans Hausmans bekijk ik nu. Wat hebben we in ons HRR leven veel gelachen. Onwijs leuke trainingen, moppen, dansen als een aap, afgelopen trainingsweekend met je lieve, ontroostbare Mo. Je zei nog lachend, moet je horen bij elke zin lacht zij wat heerlijk he ? Precies haar vader! We missen je nu al. Coby en Mo, heel veel sterkte, alle familieleden wens ik kracht, alle vrienden en bekenden sterkte met dit grote verlies! Kussies, Georget en Nico

 52. Annita Klijn

  Lieve Jacques, nog geen maand geleden heb ik nog met je gedanst tijdens het feest van het trainingsweekend. Wat doe je nou? Je hebt me dat weekend nog een stukje inspiratie meegegeven om weer te beginnen met hardlopen, dank daarvoor!
  Wat een verdriet voor jouw familie, voor alle mensen die jou een warm hart toedragen.
  Allemaal heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
  Annita Klijn

 53. Willem van de Ven

  Er is een lege plek gevallen in de linker kleedkamer.

 54. marjolein van rotterdam

  Nooit meer die knoestige schildershand in je nek…

  marjolein

 55. Mastia Kaldenbach

  Ik loop al een tijdje niet meer bij de The Haque Road Runners, maar Jacques vergeten nee dat kan ik niet. Toen ik dit bericht hoorde, had ik even tijd nodig om dit een plaatsje in mijn hart te geven. Jacques zal altijd in mijn hart rond hollen. Vanaf aanstaande zondag zal Jacques ergens langs de kant tijdens de jaarlijks terugkerende CPC ons aanmoedigen met het door hem beloofde kopje thee erbij. Jacques kon voor ons altijd de leukste routes uitzoeken zodat het plezier van hardlopen tot in de puntjes was verzorgd. Ik hoop dat hij daarboven dit zal blijven doen. Ik wens Coby en de kinderen heel veel sterkte en kracht toe voor de komende periode.
  Rust zacht lieve Jacques. Voor altijd in mijn herinnering.
  Mastia Kaldenbach

 56. Ronald Blok

  Jacques was buiten zijn hardloopkwaliteiten ook een vakkundig schilder!
  Nadat mijn vader diep onder de indruk van het verfwerk bij m’n broer was, heeft hij Jacques benaderd om bij mij thuis ook de buitenkant te schilderen.
  Dit heeft hij met een collega perfect gedaan!
  Ik heb Jacques helaas slechts een paar keer ontmoet maar wat een enthousiaste vrolijke en gezellige man was het!
  Zaterdag voor zijn overlijden is hij bij m’n vader nog komen opnemen om zijn huis te schilderen waar hij dinsdag mee zou beginnen. Diep geschokt waren we van dit bericht.
  Familie, vrienden en The Haghe Road Runners wens ik dan ook heel veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies!

 57. ron penning

  Zaten wij daar op maandagavond met oude groep 4 van Jacques eindelijk weer eens bij elkaar om bij te praten en natuurlijk heel veel te lachen met onze Haagsche humor;
  Wij zaten op Jacques te wachten toen wij het vreselijke bericht kregen; tot vanochtend kon ik het nog niet geloven; het wilde er bij mij niet in maar het is nu toch wel heel goed doorgedrongen dat wij jou Jacques nooit meer zien; Ik bedank jou als fantastische trainer en vriend en bovenal om jouw humor; ik wens Coby, Moniek en Mira heel veel sterkte toe in deze moeilijke en zware tijd

 58. Esther Doesburg

  Al een tijdje niet meer bij groep 4, maar ben Jacques niet vergeten. Al die heerlijke uren rondrennen achter Jacques met zijn geweldige routes en leuke verhalen. Ook in de stad kwam ik hem op onverwachte momenten nog tegen op zijn steiger, altijd vrolijk, altijd vol goede moed.
  Ik zal hem missen. Ik wens de hele familie,veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Esther

 59. Michel Rovers

  Ik dacht altijd dat jij de enige was die het eeuwige leven had.

 60. Robin Sip

  Jacque, met veel plezier denk ik terug aan je begin tijd bij de Road Runners in 1986/87. We liepen indezelfde groep met trainer Hans Huisman.

  Had je graag nog een keer ontmoet.

  Robin Sip

 61. pia henkes

  Wat was dat schrikken toen ik hoorde dat Jacques was overleden.
  Het is gewoon onvoorstelbaar!
  Maandag voor de training hebben we nog naar elkaar gezwaaid.
  Zo’n fijne man, altijd aandacht voor iedereen.
  Ik wens z’n vrouw, kinderen en kleinkind(eren) heel veel sterkte bij dit verschrikkelijke
  verlies.
  Ook de HRR sterkte gewenst, Jacques was bij iedereen geliefd..
  We zullen hem missen als mens, rainer en clublid.
  Pia Henkes

 62. Cor Wiersma

  Het bericht kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ongeveer 25 jaar heb ik Jacques meegemaakt bij de HRR, altijd vrolijk, aardig en belangstellend. De Road Runners verliezen een geweldige trainer in hem.
  Ik wens zijn gezin en verdere familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

 63. Elisabeth Knegtmans

  Het wil nog maar niet werkelijk inzinken dat Jacques er echt niet meer is. Kan me niet voorstellen dat ik het clubhuis binnenloop zonder tegen zijn stuiterende, enthousiaste, blije lijf aan te lopen. En dat ie nooit meer een week in het huis rondspringt omdat hij nou eenmaal de leukste schildervakman ooit was.
  Ik ga m enorm missen. Ik wens Coby en zijn kinderen, en al die anderen die hem gaan missen heel veel sterkte.

 64. Ton Toet

  Jacques mijn dierbaarste herinnering aan jou is het etentje bij de JONGENS met Myra Willem en Frans,vooral toen Mathijs als extra op de piano jou favorieten muziek ging spelen.Wat was het gezellig,we hebben het er nog weken over gehad.Maar helaas we kunnen niet meer kletsen.Ik ga je heel erg missen,ook ons kopje koffie s morgens bij Coby in de keuken . Dag Vriend, Collega & Loopmaat.

 65. Rob Krahmer

  Aan de familie, vrienden en allen die Jacques hebben gekend, heel veel sterkte met het verlies van een fantastisch mens!
  Als ik Jacques had gesproken dan scheen de zon weer.
  Ik (we) zullen hem missen maar nooit vergeten!!!
  Rob Krahmer

 66. Paul Engelen

  Ik ben me rot geschrokken toen ik vandaag het bericht las over Jacques overlijden. Ik kon het niet geloven en moet het langzaam verwerken. Jacques heeft mij toen ik het moeilijk had altijd geholpen en ik had hem nog wel willen spreken, maar door een zware blessure van mij is dat er helaas nooit meer van gekomen. Ik zal Jacques erg missen, dit had hij gewoon niet verdiend.

 67. Ellen Oosterbaan

  Te vroeg, te snel!
  Ik ga het missen, je stem, je lach, je arm, je high-five, je positiviteit, je stimulerende woorden tijdens mijn zware momenten, je heuveltraining, je onbekende paadjes, je sexy legs, je …. alles! Bedankt dat ik je heb mogen kennen.
  Loop ze boven, want dat kan je vast niet laten….

 68. Carel Knoester

  Veel leden van Haag Atletiek hebben met ontsteltenis kennis genomen van het plotselinge overlijden van jullie zeer gewaardeerde trainer en lid Jacques Overgaauw. Mede namens het bestuur van Haag Atletiek wensen wij zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden heel veel kracht toe om dit grote verlies te dragen. Ook wensen wij het bestuur van The Haque Road Runners en hun leden veel sterkte toe de komende dagen.

  Bestuur Haag Atletiek

 69. Annet Manders

  Jacques, ik kan het nog steeds niet geloven. Je was nog te jong en te actief om ons al te verlaten. De herinneringen blijven aan de gezellige clubavonden, feestjes en trainingsweekenden. Je was een hele sociale vrolijke man met hart voor de vereniging. Ik wens je familie heel veel sterkte toe de komende tijd.

 70. zier schaap

  Jacques , Ik werd gisteren gebeld , door me vriend ( henk ) of ik tijd had .

  Hij vertelde het nieuws wat jou is overkomen , de tijd stond stil , en nu

  weer , Jacques je was en ben een pracht vent , veelzijdig , als schilder ,

  trainer en als vader maar ook de mooie dagen in Domburg , echt een feestje .

  Jacques , we zien elkaar , dan heb jij nieuwe parkoersen uitgezet en die wij

  dansend gaan verkennen .

 71. MARC HORNUNG

  NOG STEEDS IS HET VREEMD DAT JACQUES ER NIET MEER IS.

  VEEL TE VROEG HEEFT HIJ ONS MOETEN VERLATEN

  JACQUES WAS ALTIJD EEN GOED GEHUMEURDE, KOMISCHE MAN.
  OPTIMISTISCH OVER DE KWALITEITEN VAN ANDERE.
  ALTIJD IN VOOR EEN GEKKIGHEIDJE.

  DIT MOETEN WIJ ALLEMAAL MISSEN.

  NU MOETEN WIJ HET DOEN, MET DE HERINNERINGEN.

  “JACQEUS, VOOR MIJ WAS JE EEN WERELD VENT”

  FAMILIE, VRIENDEN EN KENNISSEN WENS IK VEEL STERKTE TOE
  DE KOMEDE TIJD.

  MARC HORNUNG

 72. Lindy de Leeuw

  Allereerst wil ik alle familie en vrienden heel veel sterkte toewensen bij het verwerken van het plostelinge verlies van Jacques. Ik heb Jacques leren kennen als een zeer warm, vrolijk, enthousiast en spontaan persoon. Altijd in voor een praatje of hij gaf een high five in de wandelgang en een schouderklopje. Wat een groot gemis.
  Van Lindy de Leeuw

 73. Theo Timmermans

  Jacques, het is niet te geloven dat je er niet meer zal zijn. Vorige week zag ik je nog tijdens mijn training, met hond in het Haagse Bos lopen. Ik ken je al van de eind jaren 80, als die vrolijke, spontane, goedlachse en energieke kerel. Het is een groot verlies voor de familie, vereniging en iedereen die Jacques heeft gekend. Jacques, we gaan je missen. Jacques was een vriend voor velen. Rust zacht Jacques.

 74. Manuel Pastor

  My sincere condolences to Jacques family, we all support you and we all feel very sad about the news.
  We will remember Jacques in a very special way coming Sunday during the CPC. This run is on you!

 75. Hilde Eugelink

  Jacques: altijd in de hoogste versnelling, altijd op ‘high volume’. En dan is het leven ineens op. Je zult met liefde en een lach gemist worden, want ondanks het gemis heb je bij velen ook een mooie herinnering achter gelaten.

  Om met Neil Diamond af te sluiten, iemand die je zeer wist te waarderen:

  Song sung blue
  Everybody knows one
  Song sung blue
  Every garden grows one

  Me and you are subject to the blues now and then
  But when you take the blues and make a song
  You sing them out again
  Sing ‘em out again

  Song sung blue
  Weeping like a willow
  Song sung blue
  Sleeping on my pillow

  Funny thing, but you can sing it with a cry in your voice
  And before you know it, get to feeling good
  You simply got no choice

 76. Bas Mullekes

  Ongeloof en verbijstering toen ik het hoorde, Jacques plotseling overleden! Het leven kent vele verrassingen en de dood is meedogenloos. Een clubicoon en een prachtig mens is er niet meer, de HRR trainingsweekenden zullen nooit meer hetzelfde zijn. Ik wens zijn vrouw, dochters en verdere familie veel sterkte toe met dit grote verlies.

  Bas.

 77. Frank Inklaar

  Ook bij Haag Atletiek zijn we erg geschrokken van dit bericht. Veel sterkte allemaal.

 78. Frans Martens

  Parijs. Amsterdam. New-York. Malta. Rotterdam. Athene. Giethoorn. Marokko.
  Leiden. Kreta. De 11-steden. Ameland. Turkije. Terschelling. Texel. Ardennen. Domburg. Vierhouten. Berlijn. Maastricht. Le Mont-Ventoux. Nijmegen.

  Den Haag.

  Meer dan 20 jaar lief en leed.
  Op de club en op de steiger.
  Je was m’n baas, m’n trainer, een vriend en soms vond ik je een lul…
  (wat jij op z’n tijd ook van mij vond).

  Jack, ik mis je meer dan goed voor me is omdat ik van je hield.

  Frans.

 79. Cees

  aan alle reacties op het overlijden van Jacques kan ik eigenlijk niets toevoegen. alleen maar: zo uniek, zo bijzonder, zo eerlijk tegenover ieder van ons, onvergetelijk! Coby, kinderen en kleinkinderen ontzettend veel sterkte om deze man te missen.
  Cees

 80. Yvonne Stuijfzand

  Jacques Overgaauw het is moeilijk te begrijpen dat je er niet meer bent

  Ongewild en onverwacht niemand had dit gedacht
  Soms is er zoveel wat we voelen
  maar zo weinig wat we kunnen zeggen…

  Achter tranen van verdriet schuilt de glimlach van herinnering

  Ik wens de Familie heel veel sterkte toe.

  Yvonne Stuijfzand

 81. Yvonne Smit

  Geen woorden, wel veel heel veel mooie herinneringen. Veel sterkte voor iedereen.

  Hans Luisman & Yvonne Smit

 82. Josien van Gorkum

  Een paar jaar geleden vroeg Jacques of ik meeging op trainingweekenden.Ik kende niet zoveel mensen ,maar hij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Na dat weekend had Jacques altijd een gezellige opmerking of een aai over mijn hoofd vooriedere training. Wat zullen we je gezelligheid, positiviteit en aandacht voor iedereen enorm missen.Heel veel sterkte voor je familie.

 83. Marjo van der Laan

  Lieve Jacques, Toen ik dinsdagavond het bericht hoorde kon ik door de grote schrik niet direct iets op papier zetten! Ik was en ben nog steeds vol ongeloof! Zo¬īn bijzonder mens, zo aardig, zo vrolijk, altijd voor iedereen klaar staan, altijd een vriendelijk woord. Nu ben je er niet meer! Heb je dan toch t√© hard gewerkt! Ik denk terug aan de (race)fietsvakantie door Friesland, de skivakantie in Frankrijk, de Amstel Gold ¬īLimburg Mooiste¬ī die we een paar keer gefietst hebben. Hier aan denkend kan ik een glimlach niet onderdukken! Het waren leuke, gezellige tijden samen met de andere HRR-ers uit je oude loopgroep. Mooie herinneringen. Lieve Jacques, vaarwel!

 84. André Blok

  Jacques bedankt!..
  Nog steeds kan ik het niet bevatten. Je hebt ons veel te vroeg verlaten.Tussen 1988 en 2001 zaten we in dezelfde loopgroep en later heb ik onder jouw leiding gelopen en met heel veel plezier. Jij stond positief in het leven en wist altijd er een leuke, maar soms ook zware training van te maken. Deze mooie herinderingen moeten we bewaren.

 85. Willem en Marjan Willemsen

  Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.
  Jacques heeft mij geholpen om mijn eerste en enige marathon te volbrengen in mijn leven.
  Ik heb aan deze periode nog heel goede herinneringen .
  Je ging met en voor iedereen door dik en dun.
  Er is een kanjer van een mens heengegaan.
  Jacques we zullen je zondag missen tijdens de CPC.
  Willem en Marjan Willemsen ‘s-Gravenzande

 86. Edwin & Ingrid

  Jacques was voor ons één van de smaakmakers van de vereniging. Heel veel sterkte aan vrouw, kinderen, kleinkinderen en alle leden van de vereniging die Jacques een warm hart toedroegen.
  Edwin Perdijk & Ingrid Stevens

 87. Remon de Klerk

  Zeer triest,

  Alle morele steun aan iedereen die het nodig heeft.

  Hij heeft mij een zeer welkom gevoel gegeven de eerste dag dat ik bij HRR kwam lopen en elke keer als ik hem daar tegen kwam.

  Dank Jacques, voor alle positieve herinneringen die je hebt achtergelaten.

 88. Patricia heerekop

  Ralf van Peeren oppert om tijdens de cpc allemaal met een foto van Jacques op het startbewijs te lopen. Het lijkt mij mooi om dit met elkaar te doen. Idee?

 89. Jolanda van Leeuwen

  Familie en vrienden, heel veel sterkte. De man die zo genoot van hardlopen met zijn groepie. Al loop ik al jaren niet meer kan ik de keren dat ik met hem meeliep nog goed herinneren, vaak naar bijzondere plekjes met een verhaal.

 90. John Heemskerk

  Diep medeleven met naaste familie en vrienden. Ook het bestuur van the Hague Road Runners en de leden wensen wij veel sterkte toe. Rust vredig Jacques. John Heemskerk

 91. Marco Borsboom

  Triest bericht.
  Ik heb hele goede herinneringen aan Jacques in de periode dat hij mijn trainer was in de jaren ’90. Mijn condoleances aan.de familie en HRR.
  Marco Borsboom.

 92. Leendert Remmelink

  Ik kan het nauwelijks bevatten. Zaterdag 16 februari tikten we elkaar nog aan op het strand tussen Meijendel en Wassenaar. Jij met rooie wangen en ijsmuts met de Noordenwind op kop op zoek naar je loopgroep. Je blijft in mijn herinnering als de ALTIJD positieve vriend van alle HRR leden en organisator van activiteiten om de club hecht te maken. We zullen je missen. Echtgenote, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met verwerken van het grote verlies van jullie en onze enthousiaste Jacques.

  Leendert Remmelink

 93. Simon Stroo

  Toen ik maandagavond weer eens op de club was voor wat een gezellig avondje met onze oude groep 4 had moeten worden en we op de komst van Jacques zaten te wachten kregen we in de loop van de avond het vreselijke en ongelofelijke bericht over zijn overlijden te horen. Jacques is sinds 1992 altijd mijn trainer geweest, vele jaren in groep 4 en de laatste jaren in een andere groep. Ik heb ontzettend veel gehad aan zijn positieve instelling, zijn altijd hartelijke woorden en de gezelligheid die hij tijdens de trainingen maar vooral ook na afloop in de kantine verspreidde. Jacques had een ruim hart voor IEDEREEN en dus ook voor mij en daarom denk ik met veel respect en waardering aan hem. Van harte wens ik Coby, Monique, Myra, Marcel, kleinkinderen, verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe.

 94. Marike en Marcel

  Jacques, bedankt voor alles wat je voor ons betekent hebt. We zullen voor altijd aan je denken. Wij wensen de familie en alle vrienden heel veel sterkte.

 95. Ralf van Peeren

  Is het misschien een leuk idee dat alle HRR’ers zondag tijdens de CPC met een foto van Jacques op het startnummer lopen als eerbetoon?

 96. Ties van Dalen

  Kwam vanmiddag NOOR tegen op de Frederik Hendriklaan en zei vertelde mij met tranen in haar ogen het verschrikkelijke nieuwsover Jaques. Die staan nu ook bij mij in de ogen als ik denk aan die geweldige trainingen van hem. Ik vond JAQUES niet alleen een klasse trainer (mn 1e trainer bij de HRR en vele jaren geleden) maar ook een KLASSE kerel. Wens al zijn dierbaren heel, heel veel sterkte toe met dit afschuwelijke verlies nu en de komende tijden. Ties van Dalen.

 97. Ralf van Peeren

  Niet te geloven dat Jacques dit is overkomen. Iemand met zo veel energie, altijd bezig en met veel persoonlijke (niet via social media) aandacht voor de medemens en ons hardlopers. Het zal nooit meer worden wat het was maar (helaas) ‘life goes on”. En dat zal voor zijn familie moeilijk zijn. Ik wens ze heel veel sterkte en zeer goede positieve herinneringen aan deze fijne sociale kerel.

 98. Hellen den Dulk

  Een vrolijke, lieve en altijd opgewekte man. Veel te jong om ons te verlaten. Wat gaan wij hem allemaal missen. Heel veel sterkte toegewenst aan zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie. Lieve groet, Hellen

 99. Ab Dijkers

  Wat een klap was dat toen ik dit hoorde, Jacques ken ik als en gezellige en
  leuke kerel, ik wens de familie veel sterkte in de komende tijd. Ik zal Jacques
  blijven herinneren als geweldige gozer. Ab

 100. marijke den Dulk

  lieve jacques,
  ik zal je heel erg missen. Wat was jij een geweldige man.
  ik wens iedereen veel sterkte toe.

 101. Hans Habraken

  Wat een enorm groot verlies,ik ken jacques al van af mijn 12e jaar hij was altijd een geweldige gozer ik wens zijn vrouw Cobi zijn kinderen en de rest van de familie veel sterkte toe.

 102. Huub Redegeld

  Sjaakie, Jij was degene die mij een aantal jaar geleden mee vroeg voor het trainingsweekend. Ja de jongeren uit het RacingTeam moeten ook een keer mee!! Vanaf dat moment ben ik niet meer afgehaakt omdat jij altijd zorgde voor de gezelligheid, sociale gedeelte maar ook omdat je gewoon een topper bent. Ik wens de familie vrienden en dierbare veel sterkte toe!!
  Zondag ga ik knallen tijdens de CPC welke tijd ik ook loop hij is voor jou!!
  We gaan je missen!!
  Huub Redegeld

 103. Gerard Wessel

  Coby, Monique, Myra, Marcel en de kleinkinderen wens ik heel veel sterkte in de moeilijke tijd die komen gaat. Woorden schieten te kort om het plotselinge overlijden van Jacques onder woorden te brengen. Een fantastisch mens en geweldige trainer, niet alleen op de HRR maar ook tijdens de talrijke wedstrijden die we met groep 4 in 20 jaar in binnen en buitenland. gelopen hebben. We zullen Jacques missen.

 104. Gerard Bal

  Jacques ik zal je altijd opgewekte humeur en goede raad heel erg missen en wens de familie en iedereen die hem dierbaar was veel sterkte toe.

 105. Lenie Gelauf

  Lieve Jacques,
  Ik zie je n√≥g vorige week hier in onze straat, waar je aan het werk was! En nu ben je er niet meer…bizar! Peter (van Leeuwen) en ik kennen jou al heel wat jaren. Ook bij ons in huis heb je hard gewerkt (als altijd) en het was altijd gezellig. Je zou nog in het voorjaar de buitenboel komen schilderen. Wat een leuke man was jij. Altijd positief, belangstellend, gezellig. Op de club een inspirerende trainer. Altijd enthousiast, ik heb je nog nooit chagrijnig gezien. Vraag me nu af of je toch niet te hard hebt gewerkt, dat je wat meer rust had moeten nemen. Het is te laat. Dat klinkt dramatisch, maar dat is het ook. Namens Peter en mij: rust zacht kanjer! We zullen je NOOIT vergeten. Onze gedachten gaan uit naar je vrouw, dochters en verdere familie, sterkte iedereen. Xx

 106. Jane Hamstra

  Familie en alle vrienden op de club gecondoleerd met dit grote verlies.
  Jacques heb ik goed leren kennen gedurende de tijd dat ik op donderdagavond bardienst deed. Immer vrolijk en altijd vragen of het niet te druk of te zwaar was.
  De club heeft een zeer sociaal man/trainer verloren.Jane Hamstra

 107. Simone Rentier

  Echt heel erg verdrietig bericht voor iedereen die hem gekend hebben en natuurlijk heel veel sterkte voor zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Ik heb hem eigenlijk pas goed leren kennen tijdens het laatste trainingsweekend. Hij heeft veel gepraat met mij en mijn man. Er was gewoon een klik . Maar als ik alle berichten lees, had hij die met heel veel mensen. Aardig, belangstellend, gewoon een lieve man, ook trots op zijn werk, degenen met wie hij werkte, zijn dochters , kortom een man, die wij allemaal vreselijk gaan missen.

 108. Karel Stolk

  Ik wens Coby, Monique, Myra, Marcel en al Jacques kleinkinderen en de
  rest van de familie heel veel sterkte toe…met dit groot verlies van fantatisch persoon

  Ik zal nog heel veel aan onze trainer Jacques van GROEP 4 denken en vooral aan al die mooie momenten die ik met hem heb mogen delen.

 109. Astrid Koppert

  Wat een schok en wat een verlies voor alle dierbaren om hem heen. Jacques was altijd actief, vol energie, enthousiast en betrokken voor de mensen om hem heen. Hij was mijn eerste trainer, stimuleerde me om door te zetten en ik loop nog steeds hier in Groningen. Jacques je blijft daarom voor mij altijd mr. HRR. Veel sterkte voor iedereen. Astrid Koppert

 110. Willem van Prooijen

  Jacques bedankt! Dat zeiden we altijd na de training. Mede dankzij jou heb ik mijn weggetje binnen de club en mijn vrienden voor het leven gevonden.

 111. Mirjam Graat

  Jacques,
  Sommige dingen zijn zo oneerlijk. Voor jou en voor je familie en vrienden. Ik hoop dat je ergens bent nu waar het fijn is, zelf geloof ik daar wel in. Verder wens ik je familie en alle mensen die jou ontzettend gaan missen heel veel sterkte toe.

 112. Willem de Graaf

  Wat een triest bericht, zo plotseling en geheel onverwachts is overleden mijn vriend en trainer Jacques! Mijn oprechte deelneming aan Familie en vrienden van Jacques ,een groot mens kijkt vanaf nu met ons mee hoe wij het vergaan zonder hem!
  Ik mis hem nu al ,ben blij dat ik je heb mogen kennen vriend!

 113. Eric Kerklaan

  Jacques, Mijn eerste trainer en voorbeeld voor mijn eigen trainingen. Bedankt voor de mooie jaren die ik bij je gelopen heb en de vriendschap in al die jaren je zal een blijvende herinering zijn voor mij.

  Eric Kerklaan

 114. Fred

  Gisteren hoorde ik dat er ‘een trainer’ van de HRR plotseling overleden was, nu lees ik dat het Jacques was. Een ontzettend aardige en sportieve man, altijd hartelijk en joviaal. Inderdaad een groot verlies in de eerste plaats voor zijn familie maar zeker ook voor de vereniging.

 115. Sylvia Kuiper

  Wat verschrikkelijk! Ik kan het nog steeds niet bevatten. Jacques niet meer in ons midden. Wat laat hij een leegte achter. Ik zal zijn vrolijkheid, betrokkenheid en zijn warme aanwezigheid enorm missen. Ik wens iedereen die Jacques kent heel veel sterkte en kracht toe om dit grote verliers te dragen. Woorden schieten te kort.
  Ik zal je nooit vergeten je was een kanjer!

 116. Marianne en Nico van Grieken

  Jacques overleden. Wat een schokkend bericht. Opeens is een prachtige, inspirerende en altijd beminnelijke sportman en trainer herinnering. Ontelbare uren van sportieve inspanning, maar vooral ontspanning en kameraadschap, liggen achter ons. Jacques was een Hagenaar in hart en nieren. Hij kende alle routes, alle duinpaden (de klim naar de schildersheuvel van Mesdag). Hij leidde ons door zoveel onbekende straatjes van de stad en vertelde tijdens de training graag over hun geschiedenis. De duurtrainingen op zaterdagochtend waren een feest. We zullen hem missen en wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen alle sterkte toe. Nico en Marianne van Grieken

 117. Darius Bargi

  Gecondoleerd en sterkte. Woorden zijn te weinig

 118. Kiek

  Bijna onwerkelijk. Nooit meer die schouderklop als begroeting op zaterdagmorgen. Nooit meer die positieve energie van een geweldig mens. Een enorm verlies. Het zal nooit meer hetzelfde zijn op de club. Kiek

 119. Jan Vrieling

  Nog maandagavond voor de training vroeg Jacques aan Pieter of ik de training net zo goed deed als de bardienst die ik voor twee weken terug heb gedaan.
  Ongelofelijk zo’n bericht.
  Veel sterkte voor zijn naaste familie en ook voor zijn vrienden binnen de HHR

 120. Amber van Driel

  Al jaren geen lid meer van de club. Nog wel veel warme herinneringen aan de mooie tijd bij de HRR. En dan via Facebook dit bericht lezen. Verschrikkelijk. Zo’n vrolijke altijd vriendelijke man. En zo jong nog. Heel veel sterkte voor familie en vrienden met dit plotselinge verlies van een goed mens. Amber van Driel

 121. Xander Dijkhoff

  Vreselijk triest. Familie, vrienden en roadrunners, gecondoleerd en heel veel sterkte. Xander Dijkhoff

 122. Hans van der Vecht

  Jacques, je blijft in mijn herinnering als een vrolijk, opgewekt en aimabel mens. Je optreden als lid van het organiserend commité tijdens het afgelopen HRR Trainingsweekend in Domburg (Kasteel Westhove) staat op mijn netvlies gegrift. Ik wens alle familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit verlies.

 123. miranda pronk

  Ik kan het nog niet bevatten maandagavond zie ik Jacques weggaan met zijn groep. Wat vervolgens zijn laatste momenten in zijn leven zullen zijn. Ongelooflijk, wat een enorm gemis voor onze vereniging. Ik wens zijn vrouw en dochters en verdere familie heel veel sterkte.

 124. Hans Flotman

  Geschokt ben ik door dit grote verlies. Ik kende je al zn 20 jaar op de klub, met met je fijne spontane opgewekte aanwezigheid..Ik zal je bij elke training missen . We missen onze positivo . Het is vanaf nu telkens anders als voorheen.Een voorbeeld voor ons allemaal.
  Hans Flotman.

 125. Guillermo

  Jacques gave me the inital steps of my crazy love affair with running! You will be missed. Always thankful.

 126. Vanessa

  Jeetje lieve sjaakie!! Wat een bericht!
  Je was een kanjer!
  Rust zacht!
  Heel veel sterkte voor je vrouw, dochters en verdere familie.
  Liefs, Vanessa

 127. Marjo van der Laan

  Wat een schrok! Niet te geloven!

 128. Peter Barnard

  Mijn condoleances aan de familie en alle vrienden van Jacques. Ik zal Jacques herinneren als een zeer sportief, warm, hartelijk en meelevend mens. Jacques heeft als trainer ook heel veel mensen op een zeer deskundige en gezellige manier begeleidt. Zijn plotseling overlijden is een groot verlies voor iedereen.

  Peter Barnard

 129. Theo Smit

  Jacques, (ik geloof er in dat je dit nog wel meekrijgt) dank je wel voor wie je was, wat mij betreft een geweldige trainer en een prachtig mens. Een goede reis…

 130. André Blok

  Gecondoleerd met het plotselinge overlijden van Jaques. Ik trainde met Jaques van 1987 tot 2001. Annet en ik wensen familie, vrienden en clubgenoten heel veel sterkte bij dit verlies.
  André en Annet Blok

 131. Noortje Alberts

  Dit is een vreselijk bericht.jacques was een geweldige man,trainer,vriend.Voor iedereen belangstelling en altijd vrolijk. We zullen hem vreselijk missen. Het is voor zijn familie ook heel erg.Hij deed zo veel voor hun. Noortje

 132. Jaco Coster

  Altijd blijmoedig, altijd positief, altijd enthousiast groetend, meestal met een arm om je heen.
  Een goed en warm mens die ik nog graag lang in mijn nabijheid had willen hebben.
  Mag niet zo zijn. Als er en hemel is, is Jacques zeker welkom.
  Jaco Coster

 133. Berry Kramer

  Wat een triest bericht is dit zeg.
  Jacques, eeuwig positief en goed gehumeurd, vroeg altijd aan mij of er weer iets lekkers was na de training, deze tanige en sterke man is niet meer onder ons. Wat een verlies voor de HRR en voor zijn familie
  Veel sterkte voor ieder.

 134. Selma Polter

  Een groot verlies voor zijn familie en de club. Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij hem heb gelopen maar nog altijd groette hij me even enthousiast. Misschien de enige trainer die alle clubleden bij naam kende. We zullen hem missen.

 135. Nico Trotsenburg

  Gecondoleerd en sterkte met het verwerken van dit plotselinge verlies. We herinneren Jacques als een altijd goed gehumeurde, positief ingestelde sportman. Een geweldige trainer voor HRR. Een groot verlies voor iedereen. Nico en Els Trotsenburg

Geen reacties toegestaan.