Overlijden Aad Overdevest

Overlijden Aad Overdevest

Vandaag bereikte ons het bericht dat Aad Overdevest zaterdagochtend 9 december is overleden.

Zijn laatste wedstrijd heeft hij helaas niet kunnen winnen. Hij was lid van het eerste uur en loper in hart en nieren sinds 2 april 1984.

Aad was verbonden met de vereniging en heeft vele functies vervuld, zoals bestuurslid, lid barcommissie, organisatie evenementen etc.

Als laatste was hij penningmeester van de Club van 100.

Wij zullen hem missen en wensen zijn dierbare veel sterkte.


 

16 Comments

 1. We hoorden van het overlijden van Aad. Aad blijft in onze gedachten als een heel aardige en betrokken hardloopmaat. We herinneren ons nog de feestjes met Aad al animator en de wedstrijden uit het verleden, waarbij de buitenlandse atleten bij zijn ouders konden overnachten. We hebben vele goede herinneringen aan Aad. Aad rust zacht

  Loes en Michel Aarts

  Loes Aarts
 2. Gecondoleerd met het overlijden van Aad. Zijn foto hangt op het bord in het clubhuis. Aad was altijd goedgehumeurd en een fijn mens om mee samen te werken. Barcommissie, penningmeester, bestuurslid. Aad, rust zacht en kijk op ons neer vanuit de hemel.

  Antoinette Jans
 3. Aad rust zacht een mooi mens heeft ons verlaten , maar dat de HRR een markant persoon verliest staat buiten kijf. Voor de familie sterkte in deze moeilijke periode.
  Ik denk dat Aad meekijkt vanaf boven.
  Sterkte……

  Willem de Graaf
 4. Het was een prachtig emotioneel afscheid. Zijn lieve dochtertje Mies las een mooi gedicht heel duidelijk voor erg indrukwekkend. Het is een enorm verlies. Hij zal altijd in mijn gedachten blijven voortleven.

  Noortje Alberts
 5. Vandaag hoorde ik van het overlijden van Aad, prominent van The Hague Road Runners. Triest. Te jong, denk je dan. Heel veel sterkte toegewenst voor zijn vrienden, familie en met name zijn gezin.

  Fred van der Gon Netscher
 6. Heske, Gerrit, Mies, wat een vreselijk nieuws. Niet te bevatten. Ik wens jullie veel sterkte om dit te verwerken.
  Ik lees het net in de HRR-Nieuwsbrief en zie daar dat Aad afgelopen zaterdag is overleden. Een schok voor mij. Ik was graag eerder geïnformeerd en bij zijn uitvaart/crematie aanwezig geweest. Ik was jarenlang lid van de kascontrolecommissie van de Club van Honderd en had dan een gezellige avond bij Aad, samen met Ruud de Ruiter. Aad stuurde mij elk jaar, ook dit jaar nog, een Appje om mij te feliciteren met mijn verjaardag.
  Aad is een oude makker van mij. Een van de eerste HRR-leden. Ik heb samen met hem en andere HRR-leden in 1994 nog de Marmotte gefietst in de Franse Alpen.

  Jammer dat ik hier niet eerder van wist.

  Jacques Beljon
 7. Een bevlogen mens is heengegaan,Aad was 100% HRR. Hele mooie momenten met Aad meegemaakt, stond altijd klaar voor iedereen. Men kon altijd een beroep op hem doen, voor de verenigings activiteiten. Een man met een goed karakter

  Louis Brugman
 8. Wat een verlies voor Heske, Gerrit en Mies en overige familie.
  louter leuke en mooie herinneringen aan Aad. altijd vrolijk en gezellig en een goede loper in de beginjaren van de club.
  De marathontrainingen samen met Aad zullen me altijd bijblijven.
  Zo gek op zijn kinderen, erg triest dat hij ze niet kan zien opgroeien.

  Herman van der Stijl
 9. Met Aad verliezen we een bijzonder persoon zowel bij onze Roadrunners als prive.. Als lid nr.22! heeft hij in alle opzichten veel pionierswerk verricht. Ik kon met Aad lezen en schrijven in de commissies waar hij ook deel van uit maakte.
  Wij wensen de familie, Heske, Gerrit en Mies veel sterkte in de komende tijd.

  Berry Kramer en Annet Pronk

Reacties zijn gesloten.