Nieuwjaarsreceptie: prachtig raam onthuld en meer

Nieuwjaarsreceptie: prachtig raam onthuld en meer

Zo’n 70 HRR-leden waren op zondag 5 januari naar de gezellige nieuwjaarsreceptie gekomen, waarbij onder andere een prachtig raam bij de fysioruimte werd onthuld. Lees meer en bekijk de foto’s!

Voorzitter Marcel Kamsteeg blikte terug op een druk jaar waarin velen persoonlijke records of andere bijzondere successen boekten. Mooi was ook dat we niet alleen nieuwe trainers hebben, maar ook een verrassend grote groep assistent-trainers.

De vereniging telt op dit moment 673 rennende en wandelende leden en Marcel vertrouwde ons toe dat hij streeft naar een ledental van 700 bij de volgende nieuwjaarsreceptie. De succesvolle Beginners- en CPC-groepen vormen hiertoe een goede aanzet, maar heb je goede ideeën voor ledenwerving, dan staat de deur bij Marcel altijd open!

Natuurlijk ontbrak ook een vooruitblik op het nieuwe jaar niet. Zo zullen er bouwwerkzaamheden aan het dak plaatsvinden, waarbij ook duurzame zonnepanelen zullen worden geplaatst.

Marcel sprak zijn trots uit over de nieuwe kleedkamers, de nieuwe entree met toiletten en de nieuwe fysioruimte. Hij richtte een dankwoord aan de Club van 100, die de nieuwe entree en fysioruimte voor een substantieel deel hebben gerealiseerd. Vervolgens werd deze ruimte feestelijk geopend. Erelid Ben Hermans onthulde een prachtig raam, dat door Frans Martens is ontworpen en door Kees Knaap is gerealiseerd.
Na een woordje van Margriet Hoekstra, voorzitter van de Club van 100, was het tijd voor de bubbels en bitterballen.

Bekijk alle foto’s op de fotopagina

NB: er zijn twee foto’s gemaakt van kinderen, deze zijn niet geplaatst. De ouders van de kinderen kunnen deze foto’s desgewenst opvragen via redactie@hagueroadrunners.nl

Lucienne Heemskerk