Nieuwe ledenadministratie

Nieuwe ledenadministratie

Wat verandert er?

Onze vereniging is overgestapt naar een nieuw ledenadministratiesysteem. Dit heeft enige consequenties voor de gebruiker, waarover u hieronder meer leest.

De afgelopen vijf jaar hebben we als vereniging gebruikgemaakt van de online ledenadministratie van Club Webware. Als vereniging waren we daar heel tevreden over, maar het bedrijf werd overgenomen door All United. We hebben ook nog naar andere partijen gekeken, maar de spoeling is dun op dat vlak en we hebben besloten om toch over te gaan naar All United. In de basis is dit systeem niet specifiek voor atletiekverenigingen gemaakt, maar die kunnen er wel gebruik van maken. Het afgelopen half jaar zijn er al veel verenigingen overgestapt zoals Haag atletiek, Olympus 70.

Twee onderdelen waren het belangrijkst voor de (nieuwe) leden:

  • het inschrijfformulier voor nieuwe leden: dit werd als eerste gepubliceerd op de website en de eerste aanmeldingen via die weg zijn al binnen.
  • de mogelijkheid voor de huidige leden om hun gegevens in te zien en daar waar toegestaan te wijzigen: dit was lastiger in te richten en is ook nog niet helemaal naar wens. Hier wordt de komende tijd nog aan gewerkt, maar we vonden het goed genoeg om ook dit te publiceren.

Wat blijft hetzelfde?
De locatie op de website blijft hetzelfde, https://www.hagueroadrunners.nl/mijn-hrr/ en we noemen het nog steeds Mijn HRR.

Wat is anders?
Een groot verschil met het oude systeem is dat men nu moet inloggen met het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie. En iedereen dient opnieuw een wachtwoord aan te vragen. Er is een hulppagina beschikbaar als je problemen hebt met inloggen.

Op de website staan ook veel links naar lijsten van de ledenadministratie. Deze links (trainingsgroepen, barmedewerkers etc.) gaan nog naar het oude systeem; deze zijn voorlopig nog wel te raadplegen of te gebruiken voor mailings, maar let op dat ze in deze vorm niet meer worden geactualiseerd. Uiteraard gaan we ook daar zo snel mogelijk aan werken.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel vragen hebben, dan kun je contact opnemen met ledenadministratie@hagueroadrunners.nl

Willem van Prooijen (ledenadministrateur)
Peter Wisse (webmaster)