Joop den Ouden overleden

Joop den Ouden overleden

Joop den Ouden1951-2019

Op 2 juni is Joop overleden.

Hij was lid sinds 1986, is jarenlang trainer geweest, was lid van de Club van 100 en heeft tot het laatst bardiensten gedraaid.

Wij herdenken hem als een betrokken clublid en als een prettig mens.

Wij condoleren zijn partner en familie.

 

 

 

 


 

13 Comments

 1. Goeie genade, dat was weer schrikken. Ik heb nooit in de groep van Joop gelopen, maar zolang ik lid ben geweest wel een praatje met Joop gemaakt en dat was toch voor ruim 25 jaar. Heel sterkte voor zijn familie voor dit verlies.

  Paul Engelen
 2. Ik heb bij de groep van Joop heel wat fijne trainingen mee mogen doen, vooral die van zondagochtend waren heel fijn,ook de hardloop vierdaagse die we een aantal malen met de groep deden waren geweldig, Joop was een prima trainer en een goed mens, een groot verlies voor allen die hem dierbaar zijn.

  nol overvliet
 3. Afgelopen zaterdag hebben we afscheid moeten nemen van Joop, onze zeer gewaardeerde trainer!
  Niet alleen gaf hij goede trainingen, maar ook na de trainingen zorgde Joop ervoor dat iedereen gezellig bleef hangen. Hij moest stoppen omdat, zo waren zijn woorden, “ik leef op een tikkende tijdbom”. Gelukkig heeft hij daarna nog vele jaren zonder al te veel ellende mogen leven tot vorig jaar. Joop, bedankt voor al die fijne jaren!!

  José Willemse
 4. Joop was een goed trainer met droge humor, maar ook iemand die lopers bond en van gezelligheid naast de training hield. We kregen de sleutel van de bar zodat de vrijwilligers naar huis konden. Leuke weekenden in de Ardennen. Joop, dank voor alles wat je voor mij en anderen betekent hebt.

  Jan de Nijs
 5. Vreselijk. Familie en vrienden gecondoleerd met dit enorme verlies. Wat een geweldige trainer was hij met een groot hart voor de club en zijn groep.

  Paulien Wijnvoord
 6. Zojuist hoorde ik van Joops overlijden. Schrikken uiteraard. Ik kende hem vooral uit mijn HRR-periode en van het ministerie van OCW, evenals zijn partner Marja. Sympathieke kerel, uiteraard veel te vroeg overleden. Ik wens zijn familie en vrienden veel sterkte toe met het verlies.

 7. Joop! Dank voor al die geweldige trainingen.
  Weer of geen weer, het was lopen-liep-gelopen.
  Als jij er was waren we verzekerd van humor.
  Erg triest dat het nu allemaal is afgelopen.
  De nabestaanden wens ik kracht om door te gaan.

  Sophie van Geenhuizen
 8. Lieve Joop, ik kan gewoon nog niet bevatten dat je er niet meer bent. Ik zal altijd met heel veel plezier blijven terugdenken aan de leuke dingen die we met jou gedaan hebben.
  Heel veel sterkte voor Marja, de familie en vrienden.
  Liefs, Ineke

  Ineke Schnitzler
 9. Pfff, mijn eerste reactie ‘Jezus, Joop is dood’! Schrok er enorm van! Weer een véél te vroeg!
  Ik wens zijn familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

  Marjo van der Laan
 10. Een heel triest bericht. Ik ken Joop al heel lang en heb hem altijd zeer gewaardeerd.
  Het was fantastisch dat hij weer bardiensten draaide. Ik had al gehoord dat het weer niet goed ging.
  Maar dit is toch wel heel definitief!

  Noortje Alberts
 11. Ik heb joop pas leren kennen bij het samen bardienst draaien. Toen ontdekte hoe gewaardeerd en geliefd hij was op de club. En dat verbaaste me niets, want samen achter de bar was ook reuze gezellig. Intens verdrietig dat hij er niet meer is.

  Gijsbert van Lomwel
 12. Wat een triest bericht. Joop was een geweldige kerel en een zeer gedegen trainer.
  Zeker een van de betere trainers die de HRR gehad hebben met een hart voor de club en een groot gevoel voor humor. Veel te vroeg overleden! Heel veel strekte gewenst voor zijn familie en vrienden.

  Herman van der Stijl

Reacties zijn gesloten.