Inschrijving trainingsweekend HRR 2020 geopend!

Inschrijving trainingsweekend HRR 2020 geopend!

Beste Roadrunners,

In het weekend van 7 t/m 9 februari 2020 willen wij wederom een trainingsweekend organiseren. We hebben gekozen voor hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.
Dit hotel heeft een geweldige pub, zwembad en sauna en ligt in een zeer mooie omgeving waar gewandeld, gefietst, hardgelopen en gewinkeld kan worden. Met de auto ben je er vanuit Den Haag in ca. 1 uur.

De kosten voor dit weekend bedragen € 140,- per persoon op basis van een 2 persoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 25 per nacht. Honden zijn welkom € 15 euro per nacht
Voor dit bedrag krijg je een gezellig, sportief en geheel verzorgd weekend, met een uitgebreid trainingsprogramma, 2x een uitgebreid ontbijtbuffet en op zaterdagavond een heerlijk diner.

Op vrijdagavond is er weer een pubquiz en op zaterdagavond is er, zoals gebruikelijk, een dansfeest om de spieren los te maken of je kunt lekker ontspannen in de pub.

Als wij voor eind september 80 inschrijvingen hebben gaat het weekend door, schrijf je gelijk in via de volgende pagina.

Je inschrijving is pas definitief op het moment dat je betaald hebt.

Heb je vragen schiet ons dan aan!

Sportieve groet,
Organisatie HRR trainingsweekend 2020
Dieneke van der Waal, Trudy van Oosterbosch, Marijke Orie, Huub Redegeld en Jeroen van Dam