HRR Trainingsweekend

Het trainingsweekend gaat definitief door en er zijn nog enkele kamers beschikbaar zijn.

Trainingsweekend 2019
HRR TRAININGSWEEKEND op 8 t/m 10 februari 2019

We gaan weer een trainingsweekend te organiseren. We hebben net als afgelopen keer een optie op  het hele hotel Bergse Bossen in Driebergen https://www.bergsebossen.nl/z/home/ genomen. Dit hotel heeft een geweldig Grand café/feestruimte, is goed bereikbaar met het OV (er stopt een bus voor de deur) en ligt in een zeer groene omgeving en met de auto ben je er vanuit Den Haag in ca. 45 minuten.

We hebben de arrangementprijzen, als gevolg van de verhoging van het lage BTW-tarief die 1 januari ingaat, helaas moeten verhogen. De kosten voor het weekend bedragen € 140,- p.p. op basis van een 2 persoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 25,-

Voor dit geld krijg je  een gezellig, sportief en geheel verzorgd weekend, tweemaal een ontbijtbuffet, eenmaal een dinerbuffet en het hele weekend gratis smakelijke kofie en thee.

Op vrijdagavond is er waarschijnlijk een Pubquiz en op zaterdagavond is er, zoals gebruikelijk weer een dansfeest om de spieren los te maken. Het feest heeft dit keer als thema “bad taste”.

De muziek zal worden verzorgd door de ons bekende D.J. Earl. Als je het leuk vindt, is een outfit in de stijl van het thema een pre. Dit geeft het geheel een extra feestelijk tintje.

Heb je er zin in, schrijf je dan snel in via de onderstaande link. Net als vorig jaar moeten we half oktober tenminste 80 deelnemers hebben om het weekend door te laten gaan.

Inschrijven via: https://goo.gl/forms/cuyKzitmtmvjGSPh2

Zoals je kan begrijpen is het programma nog niet in detail uitgewerkt. Pas als we zeker weten dat het weekend door kan gaan, gaan we daar mee verder.

Sportieve groet,

Sandra van den Berg, Johannes van Dam en Guus Vogelpoel.

PS. Wij realiseren ons dat dit hotel wat duurder is dan vorig jaar, maar het hele weekend is de koffie en thee gratis en de reiskosten zullen ook lager zijn.


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *