HRR Trainingsweekend 2018

Wij zijn van plan om in het weekend van 16 t/m 18 februari 2018 wederom een trainingsweekend te organiseren. Het trainingsweekend zal in Driebergen gaan plaatsvinden. We hebben een optie genomen om het hele hotel Bergse Bossen, www.bergsebossen.nl, voor dit weekend af te huren.

Dit hotel heeft een geweldig Grand Café, een feestruimte en is goed bereikbaar met het OV (er stopt een bus voor de deur). Daarnaast ligt het in een zeer groene omgeving en met de auto ben je er vanuit Den Haag in ca. 45 minuten.

De kosten voor dit weekend bedragen € 130,- per persoon op basis van een 2 persoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 25,-.

Voor dit bedrag krijg je een gezellig, sportief en geheel verzorgd weekend, waarin tweemaal een ontbijtbuffet, eenmaal een dinerbuffet en het hele weekend gratis koffie en thee​.

Op vrijdagavond is er weer een ​p​ubquiz en op zaterdagavond is er, zoals gebruikelijk, een dansfeest om de spieren los te maken. Het feest heeft dit keer als thema “Tropisch/Carnaval”. De muziek zal verzorgd worden door de ons bekende D.J. Earl.

Als je het leuk vindt is een outfit in de stijl van het feest een pre. Dit geeft tenslotte het geheel een extra feestelijk tintje.

Echter, het hotel heeft ons de optie gegeven tot 13 oktober a.s. We moeten dus, om het weekend door te laten gaan, op deze datum tenminste 80 inschrijvingen hebben.

Lijkt het je leuk, aarzel niet en schrijf je direct in via de volgende link. Betaal nog niet, maar wacht tot we je een bevestigingsmailtje sturen.

​Zoals je begrijpt, is het programma nog niet in detail uitgewerkt. Pas als we zeker weten dat het weekend doorgaat, gaan we daar mee verder.

Sportieve groet,

Organisatie HRR trainingsweekend 2018

Sandra van den Berg, Johannes van Dam en Guus Vogelpoel


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *