Hele archief aan clubbladen nu online!

Hele archief aan clubbladen nu online!

Het is zover: het volledige archief aan clubbladen staat vanaf vandaag op de website. Het gaat om 33 jaargangen en maar liefst 154 edities (inclusief jubileumversies)!

Het clubblad van The Hague Road Runners kent een lange geschiedenis. Een schat aan informatie, die niet verloren mag gaan. Daarom heeft het archiefteam in 2017 ook alle jaargangen van voor 2008 laten digitaliseren. (Op één editie na, namelijk 1987-1, die helaas onvindbaar blijkt…) Een enorme klus, en vervolgens moest alles ook nog eens netjes in pdf-formaat op de website worden geplaatst. Maar de klus is geklaard.

Dus heb je in de kerstvakantie last van nostalgische gevoelens, struin dan eens rond door het archief en… verbaas je, alleen al over de vormgeving. In A4-formaat en in zwart-wit in de beginjaren. Het grotere formaat en de toevoeging van een rode kleur, vanaf 1994. En vanaf editie 2013-3 weer terug naar A4-formaat én in full colour.

Na een jammerlijke onderbreking van twee jaar (2017 en 2018) zijn er vergaande plannen om vanaf 2019 een doorstart te maken met een e-zine, dat via de mail zal worden toegezonden. Hierover later meer.