Haegsche Koningsloop

Haegsche KoningsloopDe Haegsche Koningsloop is een familieloop die zal worden gehouden op Koningsdag (27 april). Het is een recreatieve loop voor jong en oud met diverse afstanden, iedereen kan en mag meedoen (hardloper of wandelaar). Voor de kleintjes is er een Kidsloop van 1 km. Voor de overige deelnemers is er de mogelijkheid om te kiezen uit de afstanden 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km.

De loop wordt georganiseerd door het Roparunteam van de Hague Road Runners: “de Haegsche Ooievaar Runners” (www.hor105.nl). Alle inkomsten komen ten goede aan de Roparun (www.roparun.nl). U gaat lopen voor het goede doel.

Inschrijven:
Voorinschrijving is vanaf heden mogelijk via http://www.hor105.nl/archives/3063 en op 27 april is er de mogelijkheid tot na inschrijving. Dat kan in het clubgebouw van de Hague Road Runners (HRR). U betaald dan wel een toeslag van € 2,- per inschrijving. U hoeft geen lid te zijn om mee te mogen doen.

Het hoeft niet, maar het zou heel erg leuk zijn als de deelnemers in het oranje gekleed of Koninklijk uitgedost zijn. Er zijn fotografen en de mooiste foto`s zullen op de de facebookpagina van de Haegsche Koningsloop worden geplaatst.

Kosten voorinschrijving:
Kidsrun 1 km € 2,50
Overige afstanden 2,5 km 5 km, 7,5 km of 10 km € 5,-

Kosten na inschrijving:
Kidsrun 1 km € 4,50
Overige afstanden 2,5 km 5 km, 7,5 km of 10 km € 7,-

Programma:
11.00 uur – Na inschrijving en mogelijkheid om iets te eten of te drinken in het clubgebouw van de HRR.
11.45 uur – Warming-up. Deze zal worden gehouden onder de bezielende leiding van Georgette Parlevliet.
12.00 uur Start Kidsrun 1 km (prinsjes- en princesjesloop). De snelste jongen en het snelste meisje zullen worden “gekroond” als Koning en Koningin van de dag.
De start van de overige afstanden (koning- en koninginneloop) zal aansluitend op de kidsrun plaatsvinden. De winnaars van de overige afstanden krijgen “Eeuwige Roem”.

Start/Finish locatie:
Het startpunt is in Clingendael en is bewegwijzerd vanaf het clubgebouw van de Hague Road Runners,Groenendaal 11, 2244 BK, Wassenaar.

Vervoer:
Wij raden u aan om met de fiets te komen aangezien het aantal parkeerplaatsen beperkt is. De fietsen kunt u stallen bij het Club gebouw.

 

1 Reactie

  1. Aat

    Voorinschrijving zonder de mogelijkheid je in te schrijven. Mmmmm … bijzonder

Geen reacties toegestaan.