Guy Cremers overleden

Guy Cremers overleden

Vrijdagavond​ 5 mei jl. is Guy Cremers overleden.
Guy was al geruime tijd ziek. Wij wisten dat het einde nabij was maar  toch komt het altijd onverwachts.

Wij gaan een goede vriend en loopmaat missen.

Wij wensen zijn familie veel sterkte.

 

 

8 Comments

 1. Een gezellige respectvolle persoonlijkheid ga ik missen, altijd in voor een gezellig praatje en een luisterend oor voor- tijdens of na- de trainingen. Mijn grote bewondering hoe Guy tijdens zijn ziekte is omgegaan met zijn situatie. Wanneer ik hem sprak, was hij altijd zo vrolijk en probeerde alles aan om de ziekte de baas te worden. Nogmaals Guy ik ga je ook missen net zo als zoveel van ons die je dierbaar zijn!

  Marc

  Marc Hornung
 2. Dat is wel even slikken. Kende Guy niet zozeer via hardlopen, maar via het werk. Geweldig mens en professional. Familie en vrienden sterkte gewenst.

  Dree Op 't Veld
 3. Geschrokken van dit bericht. Goede herinneringen aan Roparun, Saint Tropez en hardlopen met Guy. Altijd vrolijk, enthousiast en in voor een goed gesprek.
  Heel veel sterkte voor iedereen die hem zo gaat missen, in het bijzonder de naaste familie en vrienden.
  Mirjan

  Mirjan de Lange
 4. Lieve Guy,
  Dapper ging je de ongelijke strijd aan. haalde nog uit t leven wat mogelijk was qua gezondheid. Je ging wandelen omdat t hardlopen niet meer ging. Helaas bleef dat volgens mij bij 1x. Je was Positief, vriendelijk en toegankelijk. Weer een leeg plekje op de club. Dag lieve Guy. Liefde, sterkte en kracht toegewenst voor je vrouw, kinderen en eenieder die je lief had. Diana Kuiper

  Diana Kuiper
 5. Lieve Guy,
  Heel knap hoe jij er alles aan hebt gedaan om deze ziekte uit je lichaam te krijgen, terwijl je ondertussen ook nog hebt genoten van een fijne tijd met je familie.

  Rust zacht,

  Heel veel sterkte aan Caroline en de kinderen.

  Liefs, Johannes en Mirjam.

  Mirjam Graat
 6. Lieve Guy,

  wat heb jij je ziekte dapper gedragen, er nog uitgehaald wat er in zat. Helaas kon jij deze oneerlijke strijd niet winnen. Ik zal je gezelligheid missen! Ik wens Caroline en jullie drie kinderen heel veel sterkte en alle kracht toe om dit verlies te dragen. Mogen de mooie herinneringen jullie troost bieden.

  Sylvia Kuiper

  Sylvia Kuiper
 7. Mijn loopmaatje en goede vriend, is niet meer.
  Guy, bedankt voor onze jarenlange vriendschap.
  Saint Tropez Classic zal nooit meer hetzelfde zijn.
  Ik ga je missen!
  Louis

  Louis KAINDE

Reacties zijn gesloten.