CPC-trainingen muzikaal van start

CPC-trainingen muzikaal van start

Op zondagmorgen 9 december zijn de CPC-trainingen op een swingende manier, met muziek tijdens de warming-up, van start gegaan.

Na een inleidend praatje, gevolgd door uitgebreide informatie over de start van de trainingen en de werkwijze qua indeling liep de hele groep rond kwart voor tien over het viaduct naar de Waalsdorpervlakte. Daar gaf Remon met zijn soundmachine een zeer gezellige,  muzikale warming-up, waarbij de deelnemers zich konden verwarmen op salsaklanken en andere swingende muziek. De bewegingen zorgden ervoor dat iedereen in een uitgelaten stemming en soepel in de heupen was (op een enkeling na) en met frisse moed aan de kerntraining begon.
De groep werd verdeeld over de 3 afstanden 5-10-21 km en iedere groep verspreidde zich over de wegen van de Waalsdorpervlakte en Meijendel.
Eerst werden we geteisterd door een stevige wind en als kenmerk voor deze tijd van het jaar kwam even later nog een flinke bui regen over ons heen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Na een cooling-down op een beschutte plek in de buurt van het clubhuis kwamen de lopers weer samen in het clubgebouw. Daar konden ze nog wat te drinken nemen met de clubkaart die iedere deelnemer bij binnenkomst had ontvangen.

De reacties waren veelbelovend en op de melding dat er donderdag weer training was werd enthousiast gereageerd.

Dus tot donderdag 18.45 uur!
Ben van Kan