Afscheid van Jacques Overgaauw

Afscheid van Jacques Overgaauw

In de vergaderkamer op de club ligt een ‘herinneringboek’ waarin onze leden een persoonlijke reactie kunnen schrijven bij het overlijden van Jacques.

Zondag 10 maart lopen velen van onze vereniging de CPC. Voor degenen die de CPC in herinnering aan Jacques willen lopen liggen zondag in de stand van the Hague Road Runners op het Malieveld (herkenbaar aan onze banieren) zwarte linten die je kunt dragen tijdens de CPC loop.

Jacques ligt opgebaard in het rouwcentrum Sorghvliet aan de Groot Hertoginnelaan. Nr. 1. De 21 km route van de CPC komt langs dit rouwcentrum. Direct voor het rouwcentrum aan de rechterkant zal een kleine tafel staan met een foto van Jacques. 21 km lopers en supporters kunnen bij de stand van the Hague Road Runners op het Malieveld een bloem ophalen en deze neerleggen bij de foto van Jacques (afstand ongeveer 2.5 km). Natuurlijk kun je ook zelf een bloem of bloembosje meenemen.

Er is gelegenheid tot afscheid nemen van Jacques in rouwcentrum Sorghvliet, Groot Hertoginnelaan 1 te Den Haag op zondag 10 maart van 19.00 tot 20.00 uur.

De samenkomst, waarin wordt stilgestaan bij zijn leven, zal plaatsvinden in de grote aula van crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21 te Den Haag-Loosduinen op dinsdag 12 maart om 15.30 uur.

Het bestuur